Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben denizliden levent..bende 1988 model isuzu trooper arac var kısa şasi.benim şasilerde bazı yerlerde çatlaklıklar var.geçenlerde sanayiye gittim tamircim bana gazaltı kaynak yaptıralım çok sağlam olur bidaha çatlamaz dedi.sizler gibi bu konuda bilgi ve becerilere sahip olan...
iyi günler abiler ben denizliden levent.benim isuzu trooper aracımda 5 gün önce makas küpesi kırıldı çatal gibi iki demir dibinden kırıldı tamiri ne kadar tutar bana kaça patlar.ilginiz için şimdiden teşekkür eder bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
herkese denizliden selamlar ben daha dün kayıt oldum yani daha çömezim ;D.nedendir bilinmez off road sporrlarına karşı inanılmaz bi ilgim var o bakımdandır ki...1988 model 2.6i isuzu trooper aracım var.arcımın arazideki kabiliyeti tartışılmaz çok memnunum 12 yıldan beri biniyorum ancak bu arçtan...