Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
93 model karbüratörlü aracım için uzun bir süredir hava filtresi aramaktayım.İstanbul ve Ankara'daki parçacılardan getirttiğim filtrelerin hiçbiri olmadı.Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar 93 model vitaramın motorunu yaptıracam.Bana parça olarak takım conta segman ve gömlekler lazım.Mersinde yaşıyorum ve burda parça konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Bu parçaları bulabileceğim bir adrese yönlendirirseniz çok sevinirim.Bu işlemi daha önceden yaptırmış arkadaşların...
Arkadaşlar 93 model 3 kapı vitaramın radyatöründe motor yağı görünüyor.Bunun yanında aracım su ve yağ eksiltiyor gösterdiğim usta contadan kaynaklandığını söyledi bu konuda sizinde fikirlerinizi almak isterim.Tamiri için gerekli contayı nerden temin edebilirim?İlginiz için şimdiden herkese...
Arkadaşlar 2.0 v6 motorlu vitara almayı düşünüyorum.Daha önce 1.6 jlx sahibiydim.Araç lpg li bu aracın yakıt durumu hakkında beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.Ayrıca bu araçlar için parça sorunu varmıdır?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşlar 1.6 vitara arıyorum 98-2001 model arası mümkünse 5 kapı ve düz vites ama 3 kapıda neden olmasın.aracını satmak istiyenler mesaj atarsa sevinirim.
ilginiz için teşekkürler...
selam arkadaşlar,
1998 model 1.6 vitaram için ön amortisör arıyorum bulunduğum ilde verilen fiyat tanesine 180 liraydı.daha ucuza bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirseniz sevinirim.
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.