Arama sonuçlarınız

1. olimpos69

Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (13 Şubat.2010)

Sevgili doğaseverler, 13.02.2010 tarihinde Bursa,Orhangazi, Keramet köyü ve Ilıcasına yaptığımız gezi ve sonrasında tamamen doğal olan ılıcanın havuzundaki güzel saatlerimizin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim....:)

2. olimpos69

Bursa; Maksem - Uludağ - Süleymaniye Köyü Doğa Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

13 Aralık 2009 tarihinde yaptığımız gezide yılın ilk kar'ına ayak bastık... Yağmurla başladık, kar'a dönüştü.
  3. olimpos69

Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

03 ve 10 Ekim 2009 tarihinde, ilk haftasında, Yalova, Teşvikiye köyünden başlayıp, Erikli Yaylası ve Çifte Şelale ye yaptığımız gezi ve ikinci haftasında daha kalabalık bir ekiple, Delmece yaylası ve Dipsiz Göllere yaptığımız gezinin fotolarını siz doğaseverlerle paylaşmak istiyorum.Mevsime göre...

4. olimpos69

Kaplıkaya - Uludağ Bakacak (Seyirtepe) Doğa Yürüyüşü (27 Eylül 2009)

27.09.2009 tarihinde 12 kişilik bir ekiple, Kaplıkaya’dan başlayıp, 1780 metre rakımlı Bakacak(Seyirtepe) ye yaptığımız yürüyüşün bilgilerini ve fotolarını paylaşmak istiyorum. Yürüyüşümüze 08.30 da Kaplıkaya’dan 12 kişiden oluşan bir ekiple başladık.Hava şartları oldukça güzel ve...
  5. olimpos69

Uludağ Zirve - Kilimli Gölü Doğa Yürüyüşü (06 - 07 Eylül 2009)

Sevgili Gezenbilir dostları, 06-06 Eylül 2009 tarihinde 13 kişilik bir ekiple, Uludağ, Zirve, Kilimli Gölde gerçekleştirdiğimiz, gezi fotoğraflarını sunmak istiyorum.İftardan sonra Alaçam Mevkiine 15 Km.lik bir yürüyüş gerçekleştirilmiş, sabah 04.00 da Bursa’ya dönüş yapılmıştır.

6. olimpos69

Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Selamlar arkadaşlar, 13 kişilik sağlık personeli(Doktor, hemşire, sağlık memuru) olarak, iftarı uludağ oteller bölgesindeki tesislerimizde açtıktan sonra, uludağ zirve kilimli göle yaptığımız gece yürüyüşünü paylaşmak istiyorum.Saat 22.30 da başlayan yürüyüşümüz 02.30 da kilimli göle varış ve...

7. olimpos69

Bursa Maksem - Kadıyayla - Abı Hayat - Tonoz Yayla Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

Yürüyüş hakkındaki bilgiler; Hedef: Tonoz Yaylası Başlangıç yeri:Maksem, Hünkar Köşkü üstü. Başlangıç Saati:08.00 Katılımcı Sayısı:13 08.00 da başladığımız yürüyüşümüzde 11.00 de Kadıyaylaya ulaşıldı.saat 12.00 da, Sarıalan'ın altında Tonoz Yaylasına varıldı.Yemek ve dinlenme molasından sonra...
  8. olimpos69

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Bursa'dan 4 kişilik bir ekiple sabah erken saatte gelinen karaarslan kamping'te yapılan kahvaltıdan sonra servetiye köyünden başladığımız yürüyüşümüze veysel dayının dinlenme yerinde içilen çaylardan sonra, menekşe yaylasına gittik.Aynı güzergahtan geri dönerek bu kez aytepe üzerinden servetiye...
  9. olimpos69

Uludağ Zirve, Göller, Softaboğan Deresi (05 Temmuz 2009)

Dağaslanları trekking ekibi.

10. olimpos69

Bursa Uludağ Aras Şelalesi

Bursa Keles İlçesi Soğukpınar köyüne yakın aras şelalesine yaptığımız geziden bir kaç foto.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri