Arama sonuçlarınız

1. bcaliskan81

malesef satılık pajero 3.5 v6

arkadaşlar ev almak için doyamadığım aracımı satıyorum. 1998 model 160000 km de bakımları yapılmış , lastikleri 31 cooper stt .hem binmeye hemde gezilerde istediğiniz gibi kullanın daha malum siteye ilan vermedim araç boludadır.şimdilik birkaç foto

2. bcaliskan81

toyota 3 b dizel motor

toyota bj 60 3 b dizel motor satılıktır. fiyatı 6000 tl dir.
  3. bcaliskan81

Mitsubishi Marka Buluşması

arkadaşlar ben bolu offroad üyesi ve 3.5 v6 pajero kullanıcı bülent çalışkan ( bcaliskan81 ) herkese merhabalar.. 1. marka buluşmasını Bolu da düzenleyelim. Biz boloff olarak sizlere kamp ve gezi için yer ayarlayabiliriz.

4. bcaliskan81

86 toyota fj 60 koltuk

koltuklar orijinal derisi ile duruyor iki adet var tanesi 100 lira dır
  5. bcaliskan81

toyota diseel 3 b motor

aracımız benzinli olduğu için aldığımız kupa üzerindeki diseel motor satılıktır. üzerinde marş ,şarz ve volanı bulunmaktadır. motor çok temiz yakında fotoları ekleyeceğim

6. bcaliskan81

Boloff; Bolu - Abant Dağlarının Öteki Yüzü (10 Ekim 2010)

boloff olarak sezonu açtık. avdan , gövem abant vericileri ve sonunda abantta kestirmeden iniş.

7. bcaliskan81

toyota 3B diesel motor satılık

arkadaşlar 370 binde temiz motor satılıktır. üzerinde marş, şarz, ve volan bulunmaktadır. fiyatı 5000 lira
  8. bcaliskan81

port bagaj kullanımı

arkadaşlar 98 model 3.5 pajerom var arabama port bagaj almak istiyorum uzun ince olanlarmı daha kullanışlı yoksa kısa geniş olanlarımı kulllanan varsa fikirlerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR