Arama sonuçlarınız

1. N

Satılık ucuz evraklı evraksız offroad aracı arıyorum !

Duyan duymayana söylesin hurda evraklı yada evraksız uygun offroad aracı arıyoruz hoby için araç hazırlanacak motoru olmasada olur sırf şasede olur kupalı kupasız farketmez difransiyel bile olsa onuda alırız durumu farketmez :) ...

2. N

Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun..

2002 Model 138.000 Km de Yeşil renk 2,5 TD5 En Full Paket Otomatik Vites Araç 200 HP nin 400 NM Tork un üzerindedir.. (Üretici verisi 218HP 436NM Tork) Deri koltuk, cd changer, harman/kardon ses sistemi, koltuk ısıtma, cruise control vs vs.. Genel Bilgi : Araçta boya hasar yada değişen parça...
  3. N

Bütün Amerikan Difransiyelleri Ve Özellikleri !!!

Daha çok bilgi için www.dana.com http://www.progearandtransmission.com/ Sonra niye amerikan niye teknik bilgi vermiyosun diyolar :)

4. N

Nissan Navara 2006 Full LE

Navaramı satıyorum araç şuan standart a çevrilmiştir herhangi bi problemi yok kazası değişeni vs yok yürürü motoru şanzumanları tamamen kontrolden geçti bakımları yapıldı 65 000 km de 80.000 e kadar bakım masraf yok ... Araçta Kabin kapama kabin kaplama sis farları arkada ağırlık cam...
  5. N

İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008)

Akşam baktım kar yağıyo dedim istanbul nasıl olsa tutmaz atladım benim yadigar navaraya aldım arkadaşları bastım Hendek e ,benim canavar scout orda yol baya yağışlıydı hendeğe yaklaşırken baya baya kar oldu ortalık çiftliğe geldim yerde 30 cm kar var benim navarayı standart a çevirmiştim...

6. N

Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı

Türkiyede bir ilk olan ve bugüne kadar başka kulüp tarafından başarılamamış bir proje Gezenbilir ailesine nasip oluyor... Yıllardır özlemi çekilen araçları ve şöför kabiliyetlerini gerçek anlamda deneme imkanı sunan yer ve konum itibariyle maslağa 30 dk mesafede hertürlü imkana sahip (Ambulans...

7. N

Marmaris'te Müthiş Manzaraya Karşı Off-Road Gezisi (10 Aralık 2008)

Şimdi diyeceksinizki niye deli işi %90 ında yol olmayan ve ucurumlarla dolu bi vadide tek başınıza ... Full depo benzin standart suzuki vitara 1.6 jlx süper kötü 4 lastik ve bir extra jelikan benzin ... Coğu yerlerde fotoğraf cekmek istedim ama aracın lastiklerinin yarısının ucurumda olduğu...
  8. N

Bu Satılık İlanlarını Kaçırmayın !!!

Hepimiz internette gezerken fırsat olabilecek ama işimize yaramayan başkasına faydalı olabilecek ilanlar görüyoruz mekanik vs tarzı fırsat ürünlerini buraya ekleyelim... GM 454 motor th 400 şanzumanla beraber 4500 ytl (uygun)...
  9. N

Trial Etabı Oluşturmak

Yurt dışındaki yarışları izlediğimizde adamların çok zor etaplarda zamanlamaya karşı değilde gidebildiği yere göre puanlandırıldığını görüyorum neden türkiyede bi trial atabı yok diye düşünüyorum ... Bi arkadaşımın istanbulda maden sahası var şuanda kullanılmıyor o alana bir gezi ve günü birlik...

10. N

Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !...

Gerçenlerde fermas istanbul parka davet etti F430 u test etmem için bizim tayfa komple ordaydı Ali Çapan Emin Ökten Atilla ciner Ben ve F430 Gerçekten inanılmaz bir makina şanzıman sistemi olsun performansı olsun ama beni en etkileyen elektronik kontrol sistemleri oldu yamurlu bir havada pist...

11. N

Arazi Araçları İçin Keyifli Ve Çalınamaz Pratik Müzik Sistemi !

Sistem çok basit ilkönce 150 200 liralara bir ipod yada 50 60 liraya bi diskman alın tercihen radyolu olabilir ... Ondansonra ufak bir amfi (oda 50 liralardan başlıyor )alıcağınız anfiyi marin olarak tercih edebilirsiniz böylece ıslandığında yada rutubette bozulmaz ! Anfiyi bir koltuğun altına...
  12. N

Vitara Test Sürüşü - Kayış Dağı Keşif Gezisi (10 Aralık 2007)

Valla gene bi sınav sonrası stress atma turu ... Manzarası şahane adalar , eminönü vs. ayağınızın altında neredeyse şileye kadar görüyosun :) Bölge çok keyifli bi bölge kaya tırmanışı çamur havuzları yangın yolları bol kanal geçişleri vs ... Gezmek isteyen olursa istediği an araya bilir evim...

13. N

Türkiyede Üretilen Gelmiş Geçmiş Tüm Araçlar...

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=14842&start=0 Bir forumda rastladım konu uzun fakat gelmiş geçmiş türkiyede üretilen tüm araçlar ile ilgili verilere ulaşa bilirsiniz...
  14. N

Şahin (Dirildi) Yine Yollarda

ŞAHİN (DİRİLDİ) YİNE YOLLARDA Üretimi bitmesine rağmen özel istekle az sayıda imal edilen Şahin (ve Doğan,Kartal) Tofaş ın yardımıyla Mısır dan sonra Etiyopya da üretilmeye Başlandı.Bozuk yollardaki performansıyla göz dolduran araç Holanda -Etyopya ortaklığıyla üretiliyor.Parçaları Tofaş tan...
  15. N

Jeep Cherokee - KJ Türk Ordusu Komuta Aracı Oluyor

Komuta Kontrol Aracı (CHEROKEE JEEP) Tedariki 08.02.2007 Amaç : Türkiye Cumhuriyetinin Mısır Arap Cumhuriyetine 46 Adet F-16 savaş uçağı ihracatı kapsamındaki off-set yükümlülüğünün ifa edilmesi. Bu amaca yönelik olarak Mısır’dan 20 Milyon ABD Doları tutarında Jeep Cherokee-KJ...

16. N

Aşk Espirileri !

ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz...
  17. N

Şişme Matlar ?

Yaw bukadar kullanışsız bir şişme mat olamaz albastar ın yastıklı modelini aldım aldığım gün iade ettim şişirmesi dert söndürmesi dert çok ufak ben sığmadım çinliler kendilerine yapmışlar heralde bunların hepsimi böyle banamı denk geldi ? İnex in çift kişilik şişme yatağını almaya karar verdim...
  18. N

Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi

Benim navaraya traktör yada panzer lastiği almayı düşünüyorum kafamda bazı soru işaretleri var Lastiğin ağırlığı, söküp taka bilme (kendi başıma), kat sayısından dolayı oluşacak sertlik, şanzımana binecek yük , son hız traktör lastiğinde 30 km panzerde 80km, normal lastiklerle gitsem kim...

19. N

Çadır Tulum Nasıl Saklanır ?

3 Adet tulumum var ama nasıl saklamalıyım bilemiyorum şuan evde misafir odasındaki dolabın üstünde çantalarında sıkıştırılmış vaziyette durmaktalar. Torbalarından çıkartıp asmalımıyım? Çadır ıslanınca evde salona kurup kuruttuktan sonra çantasına koyuyorum acaba onudamı asmalıyım ?
  20. N

Aygaz Kamp Ocağı

Ocak dediğin budur 29 Ytl Bauhause da ki fiyatı aygaz marka 2 gün boyunca çay yaptım yemek yaptım kartuşun 3 te 1 i hala duruyo alçak ve inanılmaz dengeli oluşu çok büyük kolaylık kendinden çakmaklı mucizevi bir alet ... Ayrıca yanında çok şık taşıma çantası hediye ve üzerindeki siyah demir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri