Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ..
Daha önce Araçlar-Mercedes bölümünde açtığım konuda bahsettiğim aracımın bir kısım malzemelerini tedarik ettim. Mercedes Sprinter 213 Cdi
Önce, kullanmayıp depoya kaldırdığım çekyat türü bir koltuğun yan kol dayamalarını söküp biraz tadilat ile araca yerleştirdim. Koltuk normalde...
Selamlar
Henüz proje aşamasındaki sprinter 213cdi aracıma solar sistem kurarak tüm cihazları dc12v ile çalıştırmak , ve haliyle 12v ile çalışan cihazlarla donatmak arzusundayım.
aydınlatmada led , buzdolabında dc12v ekovat kompresör kısacası olabildiğince düşük akım çekecek bir sistem...
Herkese merhaba epeyce eski bir üye olmama karşın sadece ara ara forumu ziyaret ettikçe gazınıza geldim ve bende bir karavancı olarak aranıza katılma düşüncesiyle uzun zamandır aradığım aracı buldum ve aldım. araç 2004 model 213 cdi 200bin km de ambulans çıkması. Ruhsatta 2+1 kamyonet olarak...