Arama sonuçlarınız

1. juggler

89 Model Ln106 Tek Kabin Arıyorum.

Merhabalar, 1989 Hilux LN106 tek kabin arıyorum. tarım orman bakanlıklarından ihaleyle satılan araçlar olduğunu duydum. satmayı düşünen ler varsa ilgileniyorum. saygılar,

2. juggler

Navigasyon Cihazı Montajı

Navigasyon cihazının montajı ile ilgili resimleri paylaşıyorum bu parça yardımıyla navigasyon cihazı (double din) üstteki kapaklı bölme yerine takılabiliyor.
  3. juggler

2013 Subaru Forester

Yeni 2013 forester ın görüntüleri nete sızmış. Fena olmamış sanki

4. juggler

Forester Console Cooler

Merhabalar, Navigasyon cihazı almak isteyen arkadaşlar OEM radyodan boşalan yeri aşağıdaki gibi bir soğutucu ile değerlendirebilirler. Radyonun yerine monte edilen bu kullanışlı göz klima sistemine bir hortum yardımıya bağlanabiliyor. bir nevi soğutucu göz oluyor. aşağıdaki japon sitesinden...
  5. juggler

Forester Pas Sorunu

Merhabalar, 2006 forester marka aracımın yolcu koltuğunun yere sabitlendiği ayağında (kızak) pas oluştuğunu fark ettim. daha doğrusu geçenlerde gezengen aynı sorundan bahsetmişti. bende merak edip kendi aracımda da aynı sorun varmı diye baktım. Aynı paslanma sorunu benim aracımda da var. Subaru...

6. juggler

Subaru Akü Seçimi

merhabalar, 2006 Subaru Forester 2.0X AT aracımın aküsünü değiştirmek istiyorum. önerebileceğiniz marka ve model var mı? OEM Panasonic 65d23L-52Ah aküyü değiştireceğim. Servis 60Ah lik Mutlu akü takıyormuş. Varta Silver Dynamic aküyü deneyen var mı? deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR