Arama sonuçlarınız

1. rubi80

255/75/17 Lastik Aranıyor

255/75/17 lastik arıyorum, rubiconum var ama hiç bi lastikçide yok bu boyutta lastik, kimsenin lift kitli rubiconundan çıkan lastiği varmıdır? tercihen az kullanılmış 4 tanesine ne kadar istenirse vericem...

2. rubi80

34 JEP 80, 2009 Rubicon (Satıştan Vazgeçilmiştir)

Aracim 2009 modeldir, 10 bin KM vardir ustunde, deri kapli koltuklar, full on cam dahil cam filmi, ve xenon farlar disinda standarttir. Sadece on plastik tampon kaza yuzunden degisti, onun disinda bi de arka plastik tampon kisminda kucuk bi vuruk vardir, oda satilmadan once duzeltilecektir...
  3. rubi80

Rubicon İçin Düşündüğüm Parça Listesi

Selam beyler,arabam stock olarakta baya arazi kapasitesi genis olan bi araba ama ben buna bazi eklemeler yapcam, gerek arazi gerek araziyle ilgisiz kullanim zevki amacli, size simdiki listeyi soyle kabaca yazayim.... ve beklentilerimi soyliyim, bundan once leon cupra modifiye ettim ama bu ilk...

4. rubi80

2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

Selam beyler ben Barkin 18 yasindayim nisantasi istanbuldanim. bende siyah 2009 model rubicon var, su an sadece xenon kit ve cam filmi mevcut resimlerde cikmamis ama kalitelidir, umarim gezilerde gorusuruz tabi araniza alirsaniz. planlarimda en fazla 1 inch lift kit ve bf good rich all terrain...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.