Arama sonuçlarınız

1. monster

Defender Su Geçişi Sonrası Motora Su Kaçtı

Selam dostlar.93model tdi defender kasalı kamyonet almayı düşünüyorum.Ancak sahibi su geçişi sonrası hava filtresinin su dolu olduğunu ve motora su kaçmış olabileceğini belirtti.Araç ilk çalıştırıldığında bi müddet siyah duman atıp kesiyormuş.Acaba ne gibi bir sorun olabilir ve de ilerleyen...

2. monster

Dört Çeker Kamyonet Tercihi

Öncelikle herkeze selamlar.Bi dört çeker kamyonet almayı düşünüyorum fakat gerek araçların teknik donanımı,gerek arazi kabiliyetleri,avantajları ve dezavantajları hakkında pek bilgim ve tecrübem yok.Daha önce cj5 sahibiydim.Ağır off road yaptığım söylenemez,fakat arabanın hakkını da vermek...
  3. monster

monster'ı satıyorum.75 model cj5

75 model cj5 3ileri 2500 cc lpg ruhsata işli sıfır takıldı hidrolik direksiyon YOK jantlar 10 inç sıfır takıldı lastikler 33x12.50 15 sıfır takıldı elektrik tesisatı sıfır yapıldı koltuklar yarış tipi deri baskı balata,fren merkezleri,komle balatalar yeni değişti. sitede resimleri var hardtop...

4. monster

75 model cj5 şanzıman arıyorum

75 model 3 ileri cj5 e kople şanzıman arıyoruz.şanzıman 2.vits dişlisini kırmış arcı yürüttükleri içinde baya bi hasr vermiş.değişmemiz lazım
  5. monster

Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

17 mayıs pazartesi günü zonguldak TTK karadon müessese müdürlüğü -540 kodunda meydana gelen grizu faciasında 30 madenci kardeşimizi şehit verdik.Günlerdir canla başla yapılan kurtarma çalışmalarını ümitle bekledik.Bu sabah Zonguldak ve tüm Türkiye acı haberle uyandı.Umutlar bitmiş 28 madencinin...

6. monster

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

selam.aslında bu konuyu monsteri tamamen bitirdikten sonra açmayı düşünüyordum.bizim jeeplere sahibinden başkası ilgi göstermemiş.bakıyorum da herkezde hard top sıkıntısı var.orjinal hardtopu hiç sevmiyorum,kullanırken hep üstünü açardım.best top yaptırayım dedim iki sene önce iki milyar hesap...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri