Arama sonuçlarınız

1. rah94

93 model tek kapı karbüratörlü vitaraya lpg taktırtmak

merhabalar.. aracimdan yakıtından memnundum.. taaki harclıgımın tamamını benzine yatırdıgımı anlayana kadar.. bunun sonucunda araba otoparkın vazgecilmez bir süsü gibi yatmaya basladıgından bir tatile gitmek istedigimde yanıma benzin parasına katılacak 3 kişi daha bulmaya çalışmaktan.. bıktım...

2. rah94

93 vitara icin tampon ariyorum..

herkese selamlar.. gecen hafta okula giderken teraziderede bir anda yolda kaymaya başladim arabayi toparlayamadim bariyere carparak durdum.. kaskom olmadigi icin servise gidemiyorum temiz ve cok pahali olmamak kaydiyla on tarafa panjur ve tampon ariyorum.. bir yere yonlendirme sansi olan...
  3. rah94

93 Tek Kapı Yağ Eksiltme Sorunu ve Bir Kaç Modifikasyon

merhabalar evvelki sene aldigim aracimi aldigim zaman yag yaktigi icin motorunu elden gecirtip tabiri caizse sıfırlatarak kullanmaya başladim bu sene arabanın yag eksilttigini farkettim uzun yola cikmadan once oncelıkle sılındır kapak contasidir diyerek onu degistirttim ama sorunumuz hala...

4. rah94

Araç Yükseltme Hakkında Yardım

herkese merhabalar aracım resimdeki 93 model tek kapı... lastiklerimin artık geri geri yokus cıkmama bile izin vermemesi üzerine lastik arastırmasına girdim gerek siteden gereksede yakınlardaki bir suzukicinin başının etini yiyerek 235/75/15 bf goodrich at'ye karar verdim fiyat olarakta bütçeme...
  5. rah94

93 model 3k vitarada merkezi kilit

selamlar.. gecen sene aldıgım aracı kısıtlı ogrenci butcesıyle yavas yavas toparlıyorum yag yakan motorum gecen sene sıfırlandı onun butcemde actıgı derin yaradan sonra gecen hafta kaloriferlerimi klimamı ve elektrik aksamımı elden geçirttim 20 aralık gunu kemerburgazdaki geziye gitmek için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri