Arama sonuçlarınız

1. livan08

Gito (kito) & Badara Yaylaları (çamlıhemşin)

Haftasonu 3 arkadaş 2 günlüğüne Kito ve Badara yaylalarını ve Palovit şelalesini kapsayan kamp-gezi düzenledik.Kito yaylası çamlıhemşine 30km mesafede 2050m rakımda bir yayla.Badara yaylasıda ona araba ile 15 dk mesafede 1900m lerde bi yayla.Çamlıhemşinden yolun 20 kmsi taşdöşenmiş...

2. livan08

Huser 09.06.2013

Sayın modöratörler bu konuyu bilgisyar ve internetin yavaşlığından dolayı iki kere açmış bulundum.Kaldırabilir misiniz?kusura bakmayın.
  3. livan08

Huser 09.06.2013

Pazar günü 3 arkadaş standart teriosla Çamlıhemşin-huser yaylasına gittik.Huser yaylasına ;Ayderden 2,3 km sonra sola avuser yaylası yoluna saptık.8.km civarı yol ikiye ayrılıyor.düz gidilirse avuser yaylası,sola yukarı dönülürse huser yaylası.yol ayrımından 5km sonra yayla görünmeye...

4. livan08

Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m

geçtiğimiz hafta 3 arkadaş benim teriosla Arhavi ilçesindeki Sırt yaylaya kampa gittik.Yolculuk arhaviden 3 saat sürdü.Arhavi arılı köyünden 35 km stabilize yol ile 7 yayladan geçerek sırt yaylaya ulaşılıyr.Marsis dağı (3500m+-) dibindeki yaylada 2-3 yaylacı ikamet ediyordu.kamp yaptığmz bölge...
  5. livan08

KAVRUN YAYLASI-RİZE

temmuz sonunda 3 günlüğüne yaptığımız kamp fotolarını paylaşayım.kamp yeri: rize ili çamlıhemşine bağlı yukarı kavrun yaylası.meşhur (yayla denemez)ayder yaylasından sonra 12 km daha yukarıda.yol ayder yaylasına kadar asfalt.ayder -kavrun arası toprak. otomobilin altını vuracağı ve çıkarken...

6. livan08

Sinop,Ayancık,Cide,Çakraz,Amasra,İnkumu,Safranbolu gezimiz

Benzer güzergahı geçen senede gezmiştik.Ama Artvinden Bursaya ailemin yanına giderken bunu gezi halinde yapmak daha güzel olur diye düüşndük.10gün ordu efirlide eşimin ailesinin kampında kaldıktan sonra yola çıktık.

7. livan08

2004 terios sx

aracım 2004 model 1300cc motor gücü 62,5kw benzin/lpg sürekli 4x4 ve çapraz kilit mevcut.60000km de.araca hiç modifikasyon yapmadım ,daha doğrusu şuana kadar gerek duymadım.benim doğa gezilerimde bana yeterli oluyor.tek sıkıntım motor gücünün düşük olması
  8. livan08

Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp

2-3 günlüğüne bursadan erdeğe doğru yola çıktık.erdek merkezde tsk kampı yanında abant kamping de bir gece zeytin ağaçları içerisinde kaldık.ücret çadır parası 15tl.yemek ihtiyacımızı şehir merkezine gidip karşıladık.(4-5 dk).ertesi gün erdek ocaklarda karataş kampingde 1 gece kaldık.(kişi başı...
  9. livan08

Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.?

Selamlar.Eşimle birlikte yolculuğa çıkıcağız.Rotamız Sinop-Ayancık-Amasra(çakraz veya inkum)-Akçakoca(bolu).bu noktalarda bildiğiniz çadır atabileceğimiz güvenli yerler var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri