Arama sonuçlarınız

1. jamboree66

Cj8 mi Satıyorum... Daha Bakımlısı, Daha İyisi Yok 13.500 Tl

http://www.sahibinden.com/cj8_m_iyidir_-76WQQaXQQ11625049WQQpXQQdisplayitem Cj8 mi yeni boyadık, Good Year Wrangler MT lastik taktık,jantları Excel marka çelik jantla yeniledik. Araçta ruhsata işli Lavato marka lpg vardır. Orjinal amerikan ön,arka koltuk taktık. Yazın üstünü açtığımızda yazlık...

2. jamboree66

Bu Fiyata Daha İyisi Yok Orginal İngiliz 87 Defender 14.750 Tl

Uzun Senelerdir Süren Doğa ve Off Merakımdan 2 Tane Emsallerinin En İyilerinden Araç Sahibi Oldum..Şimdi Bu İki Aracımı Satıp Modeli Daha Yüksek Bir Araç Almak İstiorum..Araçlardan bir tanesi 87 Model LR Defender Diğeri 80 Model Cj8 dir . Çok Makül Fiyatlar İstediğime İnanıyorum..Her İki Aracıda...
  3. jamboree66

CJ 8 için Temiz Çıkma Jant ve Lastik Arıyorum

Cj 8 mi satıyorum, üstündeki good year mt lastikleri almak istiyorum bu yüzden çıkma temiz jant ve lastik arıyorum

4. jamboree66

Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ?

İstanbulda arkadaşlarımızın biraraya gelme çalışmaları bizi imrendiriyor...Bizde hepimize uygun bir tarihde bir araya gelebilirmiyiz ne dersiniz... Ugur
  5. jamboree66

Aydınlı Off Roadcular Tanışalım..Yaylaları Dolaşalım

Aydınlı offroadcular tanışalım Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

6. jamboree66

2.5'luk Düz Motor Kapak Değiştirerek Turbo Olurmu ?

2.5 düz motor kapak değiştirerek turo olur iddaası var..Oluyorsa kaç liraya malolur..?

7. jamboree66

91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?

Özelikle Şanzımanlar arasında fark var ise nasıl anlaşılır..
  8. jamboree66

Aydınlı Off-Roadcular Tanışalım

Belki Türkiyenin en çok jeepinin bulunduğu ilde yaşıyoruz.. Bir araya gelip ortak geziler yapabiliriz...Ugur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri