Arama sonuçlarınız

1. XtrmPrgrmmr

Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü (25-26 Ağustos 2009)

Uzun zaman sonra merhaba, Yoğun iş dönemlerine, bir de son dönemde Orientiring başlığına yoğun çalışmam eklenince uzun zaman yürüyüş başlığını öksüz bıraktım. Duyurusunu etkinlikler bölümünde görmüşsünüzdür, geçtiğimiz hafta Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü yapıldı. Ben de fırsat budur diyip...

2. XtrmPrgrmmr

Orientiring Yarışı Süreci

SORU: Yarış nasıl başlıyor? CEVAP: Standart yarışlarda (antrenman harici yarışlarda) 3 kademeli yarış başlangıç noktası kurulur. _Yarışmacıların yarışa başlama zamanları herkesin görebileceği bir yerde listelenmiş, duyurulmuştur. Belirlenmiş çıkış zamanından 5 dakika kadar önce çıkış alanında...
  3. XtrmPrgrmmr

İlk Kez Duyanlar için Orientiring Soruları (Sorularınızı Ekleyebilirsiniz...)

Merhaba, Ben de bundan 2 sene önce bu başlıktaki gibi "İlk kez duyan" birisiydim. Mutlaka benim anladığım şekil tek ve en doğru değildir. Ama benim gibi başkaları da, _ kitap bilgilerinden sıkılmışsa, _ "başlamak bu kadar zor mu?" diye düşünüyorsa, _ "herşeyi öğrenmeden başlanmaz mı?"...

4. XtrmPrgrmmr

Türkiye - Bulgaristan "Sevgi Köprüsü" Kuruldu

İzmir Avrasya Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Manisa Valiliği'nin fikir babalığı ile başlayan Bulgaristan ayağını Rodop Etnik ve Kültür Teatisi Derneği, Türkiye ayağını İzmir Avrasya Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin üstlendiği, Manisa ayağının organizasyonunu Manisa Valiliği ve...
  5. XtrmPrgrmmr

Ist5Days 2009 Duyuru & Haberler...

-Ist5Days 2009 / 3-8 Kasım 2009 Başlamasına bu akşam itibariyle 100 gün kalmış olacak. Duyuruları yapılıyor. Yarış programı: 3 Kasım 2009: Kayıt 4 Kasım 2009: Belgrad Ormanları (Uzun mesafe) 5 Kasım 2009: Alev Okulları / Ömerli (Orta Mesafe) 6 Kasım 2009: Büyükada (Klasik Mesafe) 7 Kasım...

6. XtrmPrgrmmr

Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009)

Merhaba, Daha önce Performans Yürüyüşü demiştim adına ama sanırım bir seri olacak. Özellikle Ormana Giriş yasağına bağlı olarak Doğa Yürüyüşü yapılamayan Yaz Dönemi'nde "Akıllı adamın zaten dağda bayırda ne işi var?" ;D felsefesine bağlı kalarak (hatta bu durumu abartarak) saçma yürüyüşlerimi...

7. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Tire - Kaplan Doğa Yürüyüşü (10 Mayıs 2009)

Merhaba, Bu haftasonu da DEDAK ile Tire'ye gidildi. Kaplan'a çıkıldı. Söylemesi ayıp, Tire köfte yenmeye çalışıldı. (Çalışıldı diyorum zira Kaplan'daki Lokantamızın servis, tire köfte satma, müşteri ile ilgilenme, vb. basit konularda çok büyük sorunları var ne yazıkki... ) Tire'ye gidiyor...
  8. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Belevi - Çamlık - Şirince Doğa Yürüyüşü (03 Mayıs 2009)

Merhaba, Uzun zaman sonra doğa yürüyüşüne gitmenin coşkusunu, hamlığını ve göbeğini ;D ;D göstereceğim fotoğraflara ve akşama yazmaya çalışacağım notlara hoşgeldiniz. Bu yürüyüşe katılmış kimse olduysa onları da bekliyorum. ( Ayrıca orada gördüm, Yüksek Doğaseverler'de oradaydı. Onların...
  9. XtrmPrgrmmr

TOF İzmir Orientiring Antrenmanı

Türkiye Orientiring Federasyonu İl Temsilciliği İzmir Antrenmanı düzenliyor. Halka açık olarak düzenlenecek etkinlik, Orientiring sporunun halka duyurulması, tanıtılması ve basit eğitimini içerecek. 22 Mart 2009 10:00'da Buca Hasanağa Bahçesi'nde başlayacak etkinlik için LİSANS GEREKMİYOR...

10. XtrmPrgrmmr

ODTU Open: Bilgi & Haberleri

ODTU Orientiring takımı tarafından düzenlenecek ODTU-Open duyurusu açıldı. İlk duyuru metnini aşağıda bulabilirsiniz. Tüm detaylar için; http://www.metuorienteering.org/oo/anasayfa ODTÜ Orienteering Takımı tarafından 2008 yılında ilki düzenlenen ODTÜ-Open Orienteering Yarışması'na gösterilen...

11. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Balçova - Halkapınar Çeşmesi Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Balçova - Halkapınar Çeşmesi Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 01 Mart 2009 Yol ücreti: 6YTL (Üye) - 9YTL (Misafir) - 5YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu yolu ile - Bornova Migros - Osman Kibar Meydanı (08:00) - 2. servis: Konak (08:00)...
  12. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Menemen - Yoğurtçu Kalesi Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Menemen - Yoğurtçu Kalesi Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 22 Şubat 2009 Pazar Yol ücreti: 10YTL (Üye) - 13YTL (Misafir) - 7YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Osman Kibar Meydanı (07:10) - Bornova Migros (07:15) - Atakent (07:50) - Karşıyaka İskele (07:25) - Manavkuyu yolu ile...

13. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

DEDAK tarafından düzenlenmiş yürüyüşe ait notlar & fotoğraflar bu başlık altında paylaşılabilir....
  14. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 15 Şubat 2009 Pazar Yol ücreti: 6YTL (Üye) - 9YTL (Misafir) - 5YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu yolu ile - Bornova Migros (xx:xx) - Osman Kibar Meydanı (08:00) 2. servis: Üçkuyular...
  15. XtrmPrgrmmr

DEFOT Fotoğraf Sergisi: Özportre Atelye (19 Şubat - 5 Mart 2009)

DEFOT: Dokuz Eylül Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu Fotoğraf Sergisi: "Özportre Atelye" 19 Şubat - 05 Mart 2009 Konak Belediyesi Alsancak Kültür Merkezi Sanat Galerisi "Kendimize Baktık" sloganıyla yola çıkarak yeni üyelerin de katılımıyla gelişen ve büyüyen bir sergi olarak "ÖZPORTRE ATELYE"si...

16. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009)

DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) yürüyüşü yapıldı. Ve notları bu başlık altında paylaşılacak. :) ...
  17. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009)

Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 08 Şubat 2009 Yol ücreti: 10YTL (Üye) - 13YTL (Misafir) - 7YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu yolu ile Bornova Migros - Osman Kibar Meydanı (08:00) 2. servis: Üçkuyular...
  18. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009)

DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009) etkinliğine katılmış üyelerimizin fotoğraf ve notlarını paylaşabilecekleri başlıktır.

19. XtrmPrgrmmr

Şehrin Azizleri; The Boondock Saints (1999)

The Boondock Saints [center]
  20. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009)

Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 25 Ocak 2009 Yol ücreti: 6YTL (Üye) - 9YTL (Misafir) - 5YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu Yolu ile - Bornova Migros (07:45) - Osman Kibar Meydanı (08:00) 2. servis: Üçkuyular (07:15)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,002
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR