Arama sonuçlarınız

1. fahriyesilot

Get taktım neler yaşadım buyrun....

Arkadaşlar merhaba, 96 model grand chereokee zj sahibiyim başlangıç olarak 2" getler ile bi yükselteyim aracı neler olacak bi göreyim dedim. Mesleğim icabı tüm parçaları kendim imal ettirdim. get takozlar için bekir arkadaşımın getlerini gördükten sonra aynı tasarımda 50 mm olacak şekilde...

2. fahriyesilot

Bu bir tip dodik uygulaması nasıl yapılır...

Arkadaşlar resimdeki gibi dodik yapan varmı nasıl tedarik edilebilir. Fiberci arkadaşlar bunada kalıp yaparlarmı? ZJ için 31 ve daha düşük çaptaki lastiklerde klasik dodik pek güzel durmamakta ama bu tip sanırım daha güzel durur. bende nette dolanırken buldum. Ayrıca tamponda çok şık...
  3. fahriyesilot

31" lastik ZJde nasıl duruyor

Arkadaşlar merhaba, 96 model 5.2 zj kasa aracım var bu hafta arkadaşın elinde bulunan çıkma 2" getleri taktıryorum ve bi deneyeceğim. Ayrıca aracıma 31x10,5x15" MT lastik ve jant taktırmak istiyorum. Sitede gezindim fakat bu ebat lastik ve jant pek bulamadım. Sorum: bu ebat lastik ve jant...

4. fahriyesilot

Keşif Karacaören (Bekir Fahri offroad team)

Hafta içi uğraşla ayarlamaya çalıştığım gezide gelemeyenlerinde yerine de gezerek bu haftayı geçirdik. Bazı arkadaşların (o kendini biliyor) satışına gelerek bekir kardeşimle keşif amaçlı gezimizi yaptık, yine güzel vakit geçirdik yine mangal yaktık. onur beyin tecrübeleriyle yoğrulmuş co...
  5. fahriyesilot

Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında

Arkadaşlar merhaba, 96 model zj aracım için 3-3,5 " kit düşünüyorum. Yakın bir arkadaşım Rough country markalı kiti önerdi, Nasıldır tavsiye edilirmi? Herkeze şimdiden teşekkürler...

6. fahriyesilot

96 gc zj torpido kilit damağı veya takım arıyorum

merhaba, 96 zj torpid0 kapağının damağı tutmuyr kırılmış. damak veya k0mple takım bulabilirmiyim. 0lmazsa alternatifler arastıracağım Tesekkürler...

7. fahriyesilot

Zj takaslı XJ

Aracın Tüm aksamı çalışmaktadır. Hiçbir çalışmayan parça yoktur. Derileri kusursuz temizliktedir. Elektronik kontrollü koltuklar, Klima, ABS, 6 hoparlör, Elektronik kontrollü aynalar,192 HP HIGH 0UTPUT motor, Tartarini LPG bağlıdır, 6aylık vergi 285 TL'dir... Araç tamamen orjinal olup (tavan...
  8. fahriyesilot

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Arkadaşlar merhaba, Uzun süren beklemeden sonra 92 model XJ yükseltme ve akabinde de yeni jant ve lastik kullanımına geçecektim. Taki orjinal yükseltme kiti fiyatlarını araştırıncaya kadar. Acaba aracım için kit almadan yükseltme nasıl yapılır? toplama parçalarla sağlıklı olurmu? Bazı...
  9. fahriyesilot

ankarada skyjacker nerden alınabilir...

Arkadaşlar merhaba, Nasip olursa salı günü Ankaraya gideceğim. Gitmişken 92 model XJ aracıma 3" skyjacker yükseltme kiti alacağım. Acaba nereden bulabilirim. Tel ve adres verirseniz yardımcı olursunuz. Teşekkürler...

10. fahriyesilot

92 XJ Silecek Zaman Rolesi Arıyorum

Arkadaşlar 92 model xj min zaman gecikmeli calısan 1. kademe silgeci çalıştırdığımda devamlı silme yapıyor. Elektrikciye götürdüm. Zaman rolesi arızalanmış değişmesi gerekiyor dedi, Ben ıspartada bulamadım yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

11. fahriyesilot

1992 XJ Lastik Ebatlarında Yardım ve Öneriniz

Arkadaşlar yakın zamanda yapmayı düşündüğüm değişiklikler şu şekilde; 1. Yükseltme kiti (3" veya 4,5") 2. MT lastik (31 10,5 15" veya 32 11,5 15") 3. Jant (Procomp 1059 modeli) İlk olarak şunu belirteyim aracın diferansiyeli oranı ile oynamayı maddi açıdan istemiyorum. O yüzden standart 92 XJ...
  12. fahriyesilot

Frene basınca titriyor

1992 model jeep xj aracım var. Arac yüksek süratlere çıkınca 80/90 km/h üstü frene basınca araçta bir titreme sarsıntı oluyor. Neden olabilir acaba? disklerde mi problem var yoksa dif kilittenmidir? Yardımcı olabilirmisiniz... Saygılar...

13. fahriyesilot

1992 jeep chereoke XJ

İlgilenenlere merhaba, Yaklaşık 1 ay önce 92 Model standart bir XJ aldım. Yavaş yavaş gönlümüze göre modifikasyonlar yapacağız ve yaptıkca burada paylaşacağım, Sizlerden fikir görüş alacağım. Hadi hayırlısı bakalım. Aracım standart bir xj, 92 model 193 hp High output motorlu bir makina araçta...
  14. fahriyesilot

Antalya - Isparta Dağlar Bol Ağaçlı Gezimiz (28 Şubat 2010)

Yeni aldığım Xj min lastiklerine her nekadar güvenmesemde aracın arazi performansını görmek için evdeki sınırları zorlayarak salim arkadaşım (kocaayak suburban) ile 4 arkadaş çıktık yola. Pek umduğumuzu bulamasakta bol ağaçlı yolda devrilen bir çam ağacını kesmek zorunda kaldık. Ve anladıkki işe...
  15. fahriyesilot

XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992)

Arkadaşlar merhaba, uzun araştırmalar sonucu aslında gönlümdeki ilk xj'yi geçen hafta itibariyle aldım. Haliyle zamanla aracım diğer yapılı xjler arasına girecek. Fakat zamanla birkaç foto ekliyeyim.

16. fahriyesilot

Almak İstediğim Araç Konusunda Kararsız Kaldım!

Arkadaşlar uzun zaman araştırmalar sonucu bir araç almaya karar verdim. Fakat bu ne olacak??? yardımlarınızı bekliyorum. hem ailevi ihtiyaclarımı karşılamak için şöyle yazın hanımı çocukları alıp gezmek için. hem hafta sonları offroad yapmak için bir araç düşünüyorum. Geçenlerde xjye baktım...
  17. fahriyesilot

Nokia 6220 classic GPS bağlantısı

Arkadaşlar 2 ay kadar önce nokia 6220 classic model cep tel aldım. Cihazda Entegre GPS ve A-GPS özelliği var. Nokianın son sürüm olan maps 3.0 programını ve türkiye haritasını yükledim. Özellikle büyük şehirleri sokak sokak gösteriyor gayet güzel. Fakat zamanla kısa sürede uydu bağlantısını...
  18. fahriyesilot

Isparta Atabey ; Bedre Off-Road Gezimizden Kareler (06 Aralık 2009)

ortaya karışık yaptık av ve offroad ;)

19. fahriyesilot

Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva )

Arkadaşlar merhaba, 1993 model lada niva sahibiyim, bir gezimizde yamac olan bir yerden gecelim dedik. fakat zemin kumlu olduğundan lastiklerde OK144 tekerler kuma saplandı ve Ön ve arka sol 2 teker boşa dönerken ön ve arka sağ lastiğin üzerine aracın yükü bindi. yük binen kısımda herhangi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri