Arama sonuçlarınız

1. legend91

2.el Bf Goodrich Lastik Satılık

Merhaba arkadaşlar aracımda kullandığım 3 adet 31=10.5=15 lastiklerim satılıktır Adeti 150 liradır Lastiklerin yakın fotoğrafını cektim %60 civarındadır irtibat 0538 690 03 67 Kasım ilan no : 144536889

2. legend91

Pajero Klima Sistemi Alınır!!!

Pajero Klima Sistemi Alınır , irtibat 0538 690 03 67
  3. legend91

Nasıldır Bu Pajero???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-1993-model-pajero-2,5-td-klimali-4x4-129596478/detay/ Merhaba arkadaşlarbu araç hakkında bilgisi olan varsa sevinirim

4. legend91

Zj'ye Mercedes Dizel ???

??? Merhaba arkdaşlar ilanlarda Zj'ye dizel motor atılmış gördüm , nasıldır acaba uyum sağlar mı ki ??? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-dizel-2500-mersedes-motorlu-1995-139730160/detay
  5. legend91

1993 Pajero Dizel !!!

Merhaba arkadaşlar 1993 ve sonrası Pajero Dizel düşünüyorum , gerek büyüklüğü gerek arazi de iyi olması söylentisi beni Pajeroya yöneltti ve gelelim aracın mekaniğine offroad kabiliyetine yakıt durumuna parça durumuna , bilgisi olan arkdaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim...

6. legend91

Xl-7 Hararet Sorunu

Haftasonu 2006 Grand Vitara XL-7 2.0 TD aracımla Adana'nın Aladağ ilçesine ( 80 KM ) yolculuk yaptım , çıkışlı inişli yollarda aracımın ısı göstergesi yükselmeye başladı , 10 dk. dinledikten sonra tekrar yol aldım en ufak rampayı görür görmez hareret anında yükselmeye başlyor , 2000 cc dizel...

7. legend91

Dizel Cj'ler ?

Merhaba arkadaşlar CJ ilanlarını incelerken dikkatimi çekti , BMC-FORD-ISUZU-NISSAN motorlarnı CJ'lere koymuslar??? Sorum şu;Bu araçların sırf vergi ve yakıttan ekonomi sağlamak için mi yapıyorlar bu işlemleri yada Dizel diye mi ???
  8. legend91

Adana Cherokee Satılık Offroad Canavarı

1989 model offroad donanımlıdır , her türlü kefilim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-adana-dan-offroad-canavari-120800486/detay/
  9. legend91

Defender Motor ( 2,5 Düz Dizel )

Selam arkadaşlar tam Defender almaya karar vermişken tamircimle beraber oturup sohbet ediyorduk, motor yenilemeden bi arkadaş geldi herneyse sohbet defender'a geldi , bana sakın ama sakın bulaşma dedi neden diye sordugumda 2,5 düz dizellerin motoruna bi el attık mı işin içinden cıkamazsın dedi...

10. legend91

1996 GRAND CHEROKEE ZJ 5,2 SATILIK

ARACIMDA DARBE DEĞİŞEN YOKTUR ARKADAŞLAR, SADECE SOL ÖN ÇAMURLUKTA 15 CM KADAR LOKAL BOYA MEVCUTTUR,ARACIM HERŞEYİYLE MUAYYERDİR İSTENİLEN SERVİSE GÖSTERİLEBİLİR.ARACIMDA ZAVOLLİ LPG SİSTEMİ MEVCUTTUR. EKSTRA OLANLAR: 2 " GET YÜKSELTME WRANGLER AT/R LASTİK PORT BAGAJ SİS LAMBASI FİYAT...

11. legend91

ZJ Port Bagaj İmalatım

Ve sonunda port bagajımı taktım sizlerle paylaşmakj istdim hemen :) port bagaj projesinde yardımcı olan halilugar'a teşekkür ederim ;) ne kadar harcadım bu bagaja peki buyrun: 3 mm'lik boru---50 TL 4 Adet Sis Lambası--- 100 TL Fırın Boya ----20 TL İşcilik+montaj---50 TL =220 tl ;D
  12. legend91

Adana Katran Çukuru ( l200 Magnum )

Adana'da sıcaktan bunalıp kendimizi dağlara atalım dedik ve düştük yola hedef Katran Çukuru...Adana'dan 2 saatlik 260 km yolculuğumuz sonucu mesire alanımaza ulaştık ve serin havayı görünce bi rahatladık , bu zevkimizi de sizlerle paylaşmadan edemedik :) buyrun görseller :)

13. legend91

2" GET ALINIR

merhaba arkadaşlar Grand Cherokee 5,2 aracıma get arıyorum yardımcı olursanınz sevinirm
  14. legend91

ZJ LASTİK ?

aracımda 225/75/16 lastik var lastik ebatının büyütmek istiyorum ,aracımı yükseltmeden max ne kdar büyüklükte bir lastik takabilirim acaba ?
  15. legend91

VİTARA 3K?

selam arkdaşlar,bi offroadcu daha dünyaya getirdik ve aklındaki aracı burda bi sorup soruşturalım dedik ;D arkdaşıma 3k vitara alamyı düşünüyoruz kendisi forum kullanmdaıgı için ben yazıyorum , olumlu ve olumsuz yönlerini burada paylaşırsanız çok memnun kalacağız teşekkürler...

16. legend91

Cherokee Tavan Sepeti ARİYORUM

Tavan sepeti alinir ,mesaj ile ulasabilirsnz
  17. legend91

ÖN ŞAFT???

merhabalar arkadaşlar,ön şaftı sökmenin ne gibi yarar ve zararları vardır acaba ???
  18. legend91

96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

merhaba arkadaşlar,Honda CRV 2.0 97 model aracımı satıp hayalimdeki ( :) ) GRAND CHEROKEE 5.2 1996 model aracımı aldım.Aracımın üzerinde zavolli marka sıralı sistem lpg bulunmaktadır ve 225/70 A/T lasik vardır.. Aracımla 85 liralık yakıt aldım ve 120 km yol götürdü şehiriçi ,evet arkadaşlar...

19. legend91

arazi vitesi

merhabalar arkdaşlar,samurai kullanıcısıyım bi sorum vardı,arazi vitesinin üzerinde rakamlar yazmıo lakin ,arazi vitesi bilmedgm bi konuma attıgımda 4 tekerde boşa düşüyor arac vitesde dahi hareket etmio,,,bu kadar anlatabildim bi hatam varsa affola ,yardımcı olursanız memnun olurum
  20. legend91

Samuraiii SJ410

selamlar arkadaşlar,1985 model samurai sj410 aldım,1998 CRV sahibiydim daha hard offroad yapmak için samuraiyi uygun gördüm arkdaşların sayesinde ve aldım ;) Bildiğiniz üzre aracın bagaj hacmi pek yok ::) bu konuda ve yükseltme konusunda önerilerinize ihtiyacım var ,saygılar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri