Arama sonuçlarınız

1. penna

Saksafon Hocası Aranıyor.

Selam dostlar, saksafon çalmak istiyorum, saksafonu almadan önce ders verebilecek birini bulmam lazım,malum pek ucuz bir enstruman değil. Uçuk fiyatlı olmayan, yani öğrenci işi, saksafon dersi veren var mı, ya da tanıdığı olan? Bana burdan veya duyuru-duyuru@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

2. penna

Üniversite Öğrencisine İş

Arkadaşlar merhaba, Kocaeli Üniversitesinde okuyorum ama perşembe akşamından pazar akşamına kadar İstanbulda ailemin yanında oluyorum. Maddi desteğe ihtiyacım olduğu için iş arıyorum. Cuma ve cumartesi tam,pazar yarım gün olmak üzere 2,5 gün çalışabilirim.İngilizce biliyorum,çizim konusunda...
  3. penna

Trenle Türkiye Turu

Biraz gecikmeli de olsa nihayet gezim sırasında aldığım notları ve resimleri sizlerle paylaşabilicem :) .Uzun sayılabilecek zevkli bir yolculuğun ardından İstanbuldayım,evimde...Normalde 1 ay olarak planladığımız gezimizi bazı teknik ve ekonomik :) nedenlerden dolayı erken sonlandırmak zorunda...

4. penna

Trenle Türkiye Turu

Tren tur kartıyla bir aylık bir süre içersinde Türkiyenin tren geçen her yerini gezmeyi planlıyorum.Tabi bazı yerlerde otobüs de kullanacağım.İlk kez böyle bi işe kalkıştım :) gezi planımı da hazırladım.Yanlız Türkiye'nin doğusuyla ilgili ulaşım sorunum olabilir.Kars'ta mola verdikten sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri