Arama sonuçlarınız

1. SabriARIKAN

2007 L200 160.000 Bakımında Neler Değiştirmeli?

Çok sevdiğim 2007 model aracımın 160bin bakımı geldi, motor yağı ve filtreleri degistirtdim ancak sırada triger kayışı, diferansiyel yağı, fren hidroliği, sogutma suyuna geldi, benim merak ettiğim 160bin bakımında başka neler değişmelidir?

2. SabriARIKAN

2006-2011 Arası L200 İçin Satılık Fullbox

Mersin Tarsus'dan satılık koyu kırmızı fullboks.
  3. SabriARIKAN

Çukurova'da L200 İçin Raylı Camlı Kapalı Kabin Arıyorum

Mersin Adana bölgesinde oturmaktayım L200 için raylı camlı kapalı kabin arıyorum, lütfen yardım edin, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

4. SabriARIKAN

Karda, Buzda, Camurda en iyi MT lastiK hangisi?

Aracima yeni bir takim mt lastik almayi planliyorum, sizinden tecrubelerinizden faydalanarak karda, buzda, camurda en iyi mt lastik hangisidir, daha once de cooper stt kullandim camurda cok iyiydi, ancak ozellikle buzda kotuydu, karda fena degildi. Sizinde tecrubelerinizden faydalanarak bir...
  5. SabriARIKAN

L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM?

2007 L200'UM ICIN ARKA KABIN ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM, SERVISTE PAHALIYA SATIYORLAR MERSIN-ADANA BOLGESINDE UCUZA BULABILECEGIM YER VAR MI. HAVUZ KAPLAMAYI DA DEGISTIRMEM GEREKMIS O NEDENLE UCUZA YAPTIRABILECEGIM YER ARAMAKTAYIM. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER

6. SabriARIKAN

Jantlardaki Offset, C/Bore(bilezik) rakamlari ne ise yararlar?

Saygideger gezenbilir offroadcu uyeleri jantlardaki offset ve C/bore turkce olarak bilezik rakamlari nelerdir ne ise yararlar, Ornegin benim l200'umde bilezik 67,1 ve offset degeri ise 10'mus ben bu rakamlardan ne anlamaliyim ne cikartmaliyim yardimci olursaniz mutlu olurum, yardim edenlere...

7. SabriARIKAN

2006 - 2012 ARASI L200'den CIKMA 16 ALUMINYUM JANT ARANIYOR.

2007 model l200'um icin aluminyum 4 tane 16 jant ariyorum satan varsa Tel no: 0536 616 37 62
  8. SabriARIKAN

L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR?

2007 model l200 aldim, suanki paspaslari uzerinde mitsubishi yazmasina ragmen cok kotuler ve kaymaktalar, sizlerin bildigi l200ler icin ozel kenarlari yukari kivrik plastik paspaslardan nerden bulabilirim paylasirsaniz sevinirim...
  9. SabriARIKAN

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

2007 model 2. el bir l200 aldik aracin donanim seviyesi intense lux ve super select arazi sanzimaniyla donatilmis, araci 4H konumuna attim ve cakil beton karisik zeminde surmeye basladim ancak lastiklerin zeminle uyum saglamadigini belirten mikro patinaj sesleri duydum arac sallanarak 3 nokta...

10. SabriARIKAN

31" INC LASTIK MIN KAC HAVA OLABILIR?

Aracimizda cooper discoverer stt 31-10,5-15 lastikler var, bu lastikler 1600-1700kglik aracimizda minimum kac hava basilarak kullanilabilir? Saygilar Sevgiler http://www.jeepforum.com/forum/f13/silver-lake-state-park-tire-pressure-379424/ Amerikalilar konuyu tartismislar.

11. SabriARIKAN

RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?

Duratorq 2.5 ve diesel olarak gecen mazda'da ise WLC kodlu motorlarinin omru ne kadardir. 2006 yilindan bu yana, su an kullanimda olan rangerlarin 2.5 143 beygir ve de 3.0 156 hp motor omurleri ne kadardir, 150 bin km'de bittigi soylenilmekte.
  12. SabriARIKAN

3F BENZINLI LANDCRUISER MOTORU

140.000 KM'DE SOKULMUS, BUTUN BELGELERI HAZIR, 1991 MODEL VX80'DEN CIKARILMIS. 5000TL PAZARLIK PAYI VAR. 05375576462 155HP@4000 302NM@3000 TORK URETEN BIR MOTOR, KARBUROTORLU, DIESEL SESINI SEVMEYIP BENZINLIYLE DEVAM ETMEK ISTEYENLERE ORJINAL YEDEK PARCALIK VEYA TAM KULLANIMLIK TEMIZ MOTOR, BU...

13. SabriARIKAN

SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6

SATILIK JEEP CJ6 1980 MODEL, 1994 YILINDAN BERI BIZDE, KOY HIZMETLERI CKISILI, 2.5 INCH(6.35CM) LIFT KITLI, 31 INCH BUYUK LASTIKLI, SANZIMANI IYI DURUMDA, MOTORU YAG YAKMAYAN, BASTIN MI FISEK GIBI CEKEN CJ6. DETAYLI RESIMLERI KONACAKTIR.
  14. SabriARIKAN

1980 CJ6 Tavan Port Bagajı İçin Yardım

Sevgili gezenbilir arkadaşları babamın 1980 cj6'sı var; tavan çadırı, yedek lastik, v.s. kullanımlar için port bagaj arıyorum ancak şu ana kadar uyan bir port bagaj bile bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İçtenliklerle Sabri ARIKAN
  15. SabriARIKAN

Wrangler'da Değişken Geometrili Süspansiyon Uygulaması.

Dikkat ettiyseniz helezonlar salıncakta değil, merkezde, yani yarış otomobillerinde olduğu gibi. Türkiye'de dizel wranglerlara yapılabilecek uygulama. www.gocms.com 2008 Wrangler demo vid. Not an extreme video but one is on the way...

16. SabriARIKAN

Rusların Göl ve Nehirde Gidebilen Aracı

http://www.youtube.com/watch?v=Uf5m2cKu0IU Video youtube'dan Firma daha çok yeni,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri