Arama sonuçlarınız

1. meteormete

Türkiye'de Bir İlk Erdek Zeytinliada Arkeoparkı

Erdeğe gidenler bilir limanın hemen önünde çay bahçelerinin hemen karşısında ufak bir ada bulunur.Senelerce bu ada spor tesisi olarak kullanıldı ama yapılan araştırmalar neticesinde adanın arkeolojik zenginliklere sahip olduğu ortaya çıktı.Sonradan arkeopark olmasına karar verilen zeytinliadayı...

2. meteormete

Gezentimete Afganistanda

Merhabalar 2010 yılında 6 ayımı Afganistan kabilde geçirdim.Bu topikte bu süre içindeki yaşadığım anılarımı maceralarımı paylaşacağım. Maceranın tümü için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. http://meteormete.blogspot.com/2013/08/gezentimete-afganistanda.html
  3. meteormete

Gezentimete Bozcaada'da

Gökçeada'dan sonra birde Bozcaada yapalım dedik. http://meteormete.blogspot.com/2013/08/gezentimete-bozcaadada.html

4. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Merhabalar ben GezentiMete Ben bir gezgin olarak aynı zamanda bir Gökçeada aşığıyım.Ömrümün 4 yılını orada geçirdim sayısız dostluklar kurdum maceralar yaşadım girip çıkmadığım yeri kalmadı.Aynı zamanda Gökçeada hakkında sayısız makale belgesel film vb materyal inceledim. İnternettede Gökçeada...
  5. meteormete

Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km

Merhabalar ben GezentiMete Kurucusu ve üyesi olduğum BanGez(Bandırmalı Gezginler Kulubü) olarak gerçekleştirmiş olduğumuz 60 km lik.Bisiklet turumuzu sizlerle paylaşmak istedim.Bandırmadan kıyı sahil şeridini takip ederek kurşunlu kasabasındaki batık gemi enkazına gidip geldiğimiz 60 km lik rota...

6. meteormete

Gezentimete Erdekte:)

Merhabalar ben gezentimete. Arkadaşım Ahmetle 05 mayıs pazar günü Bandirma Erdek - Erdek Bandirma (Toplam 50 km) arasında bisikletlerle gerçekleştirdiğimiz günübirlik gezimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.Biz çok eğlendik.Sizde umarım konuyu okurken güzel zaman geçirirsiniz ..

7. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Merhabalar ben gezentimete kasım 2012 ayında arkadaşım Özer le bandırmadan yola çıkıp Gürcistan sınırına kadar araba ile sarp sınır kapısından ise tiflise kadar ise trenle gerçekleştirdiğimiz seyahati sizinle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1 hafta süren yolculuğumuz içerisinde yaşadığımız...
  8. meteormete

Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu

Merhabalar 20 ocak pazar günü güzel havayı fırsat bilip arkadaşlarımla beraber kapıdağın en büyük iki şelalesini vede en büyük göletini kapsayan 10 km lik bir parkur katettik.Biz çok eğlendik resimlerini sizlerlede paylaşmak istedim .Bizim kadar olmasada sizlerinde zevk alması dileği ile. Daha...
  9. meteormete

Mudanya-Trilye

Mayıs 2012 tarihinde arkaşlarımla yapmış oldugum mudanya trilye gezisi nacizane 3-5 resim umarım sizde en az benim kadar begenirsiniz...

10. meteormete

Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km

3 ocak 2012 tarihinde arkadaşim ozerle beraber kapıdag mevkıınde yapmıs oldugumuz doga yuruyuşunu sızlerle paylasmak ıstedım..ekledıgım resımlerde rotamız da bulunmaktadır ıstenıldıgı taktırde rota hakkında daha fazla bılgı verebılırız. tatlısudan baslayan yuruyusumuz oldukca degısken bıtıkı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.