Arama sonuçlarınız

1. suyabatmaz

Satılık Sıfır Durumda ( Suya İnmemiş ) BRIG F570 Zodiac Bot

Merhaba, BRIG F570 Zodiac Bot, sıfır durumdadır, suya inmemiştir. Uzunluk : 570 cm. Taşıma Kapasitesi ( Boş ) : 1270 kg. İç Uzunluk : 450 cm. Yolcu Kapasitesi : 11 Kişi Genişlik : 230 cm. Tavsiye Edilen Motor : 90 HP İç Genişlik : 130 cm. Max. Tavsiye Edilen Motor : 120 HP Tüp Çapı : 50 cm...

2. suyabatmaz

KELEPİR Manfrotto #400 Geared Head Tripod Kafası

Manfrotto #400 Geared Head Tripod Kafası: Üç yöne de ölçülü bir şekilde hareket imkanı veren, Yüksek taşıma kapasiteli, güçlü tripod kafası. Still fotoğraf için uygundur. Uzunluk: 16 cm. Max. Taşıma Kapasitesi: 9.9 kg. Ağırlık : 2.6kg Pan : 360...
  3. suyabatmaz

SERİES 88''-109'' Off Road Videoları

Çok beğendiğim videolar, paylaşmak isterim. http://www.youtube.com/watch?v=1cLjFNxIYMM

4. suyabatmaz

Kelepir Bally Balco C80 Yapıştırıcı ( Teneke Ambalaj)

Merhaba, Bir proje için satın aldım. Fazla kalan hiç açılmamış teneke Bally C80 yapıştırıcı. Fotoğrafı ben çektim. Piyasa fiyatını bilen bilir. Fırsattır. Teneke Fiyatı: 90TL Hiç açılmamış İki teneke mevcut.
  5. suyabatmaz

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

1987 model 2.5 Düz Dizel Defender 110 Tamamen donanımlı, çok iyi kondisyondadır. Faal bir araçtır, günlük kullanılmaktadır. Çalışmayan - Eksik - Bozuk hiçbir parçası yoktur. Dosta gidecek bir araçtır. Fiyat: 29.000TL

6. suyabatmaz

Energizer 6 LED Headlight

Merhaba, Orjinal kapalı ambalajında, hiç kullanılmadı. 3 Adet AAA pili ambalajında. Energizer 6 led Spot modları ve Night Vision modu ( iki kırmızı led ışık ). Çok kullanışlı, şık tasarım. Fazla olduğundan satılıktır. Fotoğrafları ben çektim, kargo alıcı arkadaşa aittir. Fiyat: 35TL

7. suyabatmaz

Satılık - 1993 VW Golf ve Audi A3 Orjinal Parçaları

Merhaba, Bir arkadaşıma ait: 1993 ve üstü, Volkswagen Golf ve Audi A3 araçlar için, ORJİNAL - SIFIR - AMBALAJINDA: 1 ADET Direksiyon Kolonu ( ÇIKMA DEĞİLDİR - SIFIR AMBALAJINDADIR ) 1350TL ve 1 TAKIM ( iki öne ve iki arka ) Helezon Yay ( ÇIKMA DEĞİLDİR - SIFIR AMBALAJINDADIR ) 750TL...
  8. suyabatmaz

Renault Kangoo Koltuk Seti

Merhaba, Defender 110'um için aldığım Renault Kangoo koltuk takımını, başka bir koltuk seti hediye edildiği için aldığım fiyattan veriyorum. Tüm parçaları eksiksizdir ( arka kanepenin karosere takıldığı çeneler hariç ). Şöför koltuğu, sol dipte ufak bir yırtık var ( fotolarda görünüyor ). İki...
  9. suyabatmaz

LowePro Stealth Reporter D100 AW3 Çanta ( Takas Olur )

Merhaba, Bana geldiğinden beri hiç kullanmadım, SLR makinemi fotoğraf için yerleştirdim. Küçük SD card case'i ve fermuarlı çantası ile. Altında, kendi yağmurluğu vardır. Hiçbir sorunu - problemi yoktur. Fotoğrafları ben çektim. Fiyatı: 100TL Ben İstanbul'luyum, kargo alıcı arkadaşa aittir...

10. suyabatmaz

Black Diamond Emniyet Kemeri

Merhaba, Black Diamond emniyet kemeri Large bedendir. Hiçbir söküğü-kopuğu-zedelenmesi yoktur. Çok temiz kullanılmıştır. Fotoğrafları ben çektim. Fiyatı 75TL. İstanbul'dayım, kargo ücreti alıcı arkadaşa aittir. Saygılar, Barış

11. suyabatmaz

FRİCTİON FIVETEN kaya tırmanış ayakkabısı

Merhaba, FRİCTİON FIVETEN 37 numara kaya tırmanış ayakkabısı, bayan tarafından temiz kullanılmıştır. Fotoğrafları ben çektim. Ayakkabıların hiçbir sorunu yoktur. Fiyatı: 60TL İstanbul'dayım, kargo alacak arkadaşa attir. Saygılar, Barış
  12. suyabatmaz

SALOMON Kışlık Bot

Merhaba, Salomon kışlık 40 numara, üç kez bayan tarafından kullanılmıştır, gayet temizdir. Fiyatı: 200TL Fotoğrafları ben çektim, İstanbul'dayım. Kargo alacak arkadaşa aittir. Saygılar, Barış

13. suyabatmaz

SALEWA Buz Kazması

Merhaba, SALEWA Speed AXE buz kazması. Temiz kullanılmıştır. Ağız kısmında fotoğrafta görülen birkaç çizik ve dip kısmında ufak sürtünmeden kaynaklı ezik vardır. Fiyatı: 100TL Fotoğrafları ben çektim, İstanbul'dayım. Kargo alacak arkadaşa aittir. Saygılar, Barış
  14. suyabatmaz

Tozluk GORE-TEX SALEWA

Merhaba, SALEWA Gore-Tex tozluklar hiç kullanılmamıştır, fotoğrafları ben çektim. Fiyatı: 100TL İstanbul'dayım, kargo alacak arkadaşa aittir. Saygılar, Barış
  15. suyabatmaz

LEKİ ENZIAN Teleskobik Baton

Merhaba, Batonların yanında, paletler de hediyedir. Fotoğrafları ben çektim. Fiyatı: 90TL İstanbul'dayım, kargo alıcı arkadaşa aittir. Saygılar, Barış

16. suyabatmaz

PETZL Emniyet Kemeri

Merhaba, PETZL emniyet kemeri, çok temiz kullanılmıştır. Hiçbir problemi yoktur. Fiyatı: 100TL Fotoğrafları ben çektim, İstanbul'dayım, kargo alacak arkadaşa aittir. Saygılar, Barış
  17. suyabatmaz

Black Diamond Emniyet Kemeri

Merhaba, Black Diamond emniyet kemeri Large bedendir. Hiçbir söküğü-kopuğu-zedelenmesi yoktur. Çok temiz kullanılmıştır. Fotoğrafları ben çektim. Fiyatı 75TL. İstanbul'dayım, kargo ücreti alıcı arkadaşa aittir. Saygılar, Barış
  18. suyabatmaz

Defender 110 Ruhsatları Sorusu

Herkese Merhaba, Piyasada ikinci el satılan Defender 110'larda, öğrendiğim kadarı ile; 5 kişilik, 7 kişilik ( 7 kişilik duymadım, var mıdır bilmiyorum ), 9 kişilik gibi farklı kişi sayılarına sahip ruhsatları bulunmakta. Bir Defender 110 ruhsatında, araç ne olarak geçmektedir? Kişi sayıları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri