Arama sonuçlarınız

1. demir59

İğneada'ya Nükleer ve Termik santral istemiyoruz.

İĞNEADA’NIN GÜZELLİĞİ BİR TANE, BAŞINDAKİ DERT İKİ... İğneada’nın üzerinde bir termik ve bir nükleer santral planı kara bulut gibi dolaşıyor. Dünya Göz Hastaneleri Grubu iştiraklerinden EMBA, İğneada'da 1 milyon 200 bin avroluk bedelle termik santral yapmayı planlıyor. ÇED (Çevresel Etki...

2. demir59

0'dan 900'e tırmanış. Tekirdağ, Uçmakdere, Kartalkaya (28.Ekim.2012)

3 saat süren tırmanışta bacaklarımızı ağrıtan, 40 dak. süren inişte ise kollarımızı ve parmaklarımızı ağrıtan ama tüm bunlara değen gezimize ait fotolar.
  3. demir59

Dıscovery tv - zor yollar

Uzun zamandır fragmanları vardı ancak saati bir türlü yazmıyordu. Evet yarın (14.09.2012-cuma) saat 23:20'de yeni ZOR YOLLAR (One Car Too Far) programı Discovery TV'de başlıyor.

4. demir59

bu nedir?

Yaptığımız son geziden bir kare... Bunun ne olduğunu tahmin edebilecekmisiniz bakalım?
  5. demir59

Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu

Bu sinav Albert Einstein tarafindan hazirlanmistir. Bu testi dünyadaki insanlarin %2'sinin geçmeyi basarabilecegini söylemis. Sizde %2'ye girmek ister misiniz? KURALLAR : 1)bes farkli renkte bes ev var, 2)her evde bes farkli ülkeden birer kisi oturuyor, 3)bu evlerde yasayan kisiler; -farkli...

6. demir59

Zirve Dağcılık Tekirdağ; Kırklareli - Fatmakaya - Dupnisa Mağarası (17 Ekim 2010)

Geziden haberim vardı ama hava yağmurlu olacak diye katılmayı düşünmüyordum. Cumartesi günü saat 15.00 civarı eşimle B.Çekmece sahilinde gezerken havanın çok güzel olduğunu konuşuyorduk. Birden hadi gidelim dedik ve yarım saat içinde hazırlanıp Şarköy'e yola çıktık. Şarköyspor Bisiklet klübü...

7. demir59

İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir?

http://vimeo.com/15045364 alternatif http://www.metacafe.com/watch/5210939/stairway_to_heaven_climbing_towers/
  8. demir59

araçlardaki çizikler

Aşağıdaki ilanı mynet'te gördüm. Doğrumudur yalanmıdır bilmiyorum ama ormanda çizilen araçlar için denenebilir diye düşündüm. www.otocizikgiderici.com
  9. demir59

Tekirdağ - KartalKaya Uçmakdere Gezimiz (19 Eylül 2010)

Bugüne kadar yaptığımız en güzel geziydi diyebilirim. Toplam 17 kişiydik. Önce Melen (Güzelköy)'e gidip rehberimizi aldık. Melen yaylasını geçip Radar mevkiinde minibüsümüzden indik. Sonrası için fazla söze gerek yok fotolar herşeyi anlatacak zaten.

10. demir59

Babadan evlenmek üzere olan oğluna öğütl

EVLİLİKTE UYUM Bir baba evlenmek üzere olan oğluna tavsiyelerde bulunuyormuş. "Son tavsiyemi mutfakta anlatmak istiyorum" demiş. Mutfağı ve yemek yapmayı bilmeyen delikanlı "Olur" demiş çekine çekine. Baba, ocağa aynı büyüklükte üç kap koymuş, hepsini suyla doldurup üçünün de altını...

11. demir59

127 saat

Yönetmen Danny Boyle'un Oscar ödüllü 'Slumdog Millionarie'den sonraki filmi '127 Hours' (127 Saat), Toronto Film Festivali'ndeki gösteriminin ardından sinema eleştirmenlerinden tam not aldı. Time Out dergisinde filmle ilgili "Açıkça kaçırılmayacak film" yorumunu yapan Tom Charity, filmin...
  12. demir59

19 Eylül Pazar Melen yaylası-kartalkaya gezisi

Şarköyspor bisiklet kulübünün düzenlediği bu gezimize tüm gezenbilir ailesi davetlidir. Şarköyspor bisiklet kulübünden yapılan açıklama: Sabah saat 8;30 da veis dondurma önünde buluşup, 9 da tuttuğumuz minibüsle güzelköy(melen) den geçerek radara kadar çıkılacak. Radardan kartalkayaya kadar...

13. demir59

Google earth'ı açamıyorum

Evdeki bilgisayarıma format atılmadan önce kullanabildiğim Google Earth'ı artık kullanamıyorum. Denediğim 3 farklı yerdeki bilgisayarlarda da aşağıdaki mesajı veriyor: "GoogleEarth uygulaması EarthServer ile yeni bir oturum başlatamadı. GoogleEarth çalışmaya devam edecek ve sadece yerel olarak...
  14. demir59

XL-7 hakkında neden bilgi yok?

Gezenbilir araç arayışı içinde olanların bir numaralı bilgi kaynağı. Benim gezenbilirle tanışmam da bu şekilde olmuştu. Az yaksın, bagajı büyük olsun, konforlu olsun, yedek parçası ucuz olsun vs. vs. bir yığın kriter var. Birisi uyuyorsa öbürü olmuyor. Şimdi, Toyota vx 80-100 diyorum tamam...
  15. demir59

Ormanların yeni kralı

ODTÜ öğretim üyesi Dr. Hakan Gürsu ve ekibinin orman yangınlarını su ve sıvı kullanmadan söndürmek için tasarladığı araç, 14 ulusal ve 12 uluslararası ödül kazandı. Dr. Gürsu, türünün ilk örneği olduğunu söylediği teknoloji harikası buluşu, “Susuz orman yangını söndürme aracı” olarak...

16. demir59

Şarköy - Uçmakdere gezimiz 04.Temmuz.2010

Şarköy Bisiklet kulübü olarak toplam uzunluğu (gidiş-dönüş) 70 km olan Şarköy-Uçmakdere gezisini gerçekleştirdik. Gidiş-dönüş toplam 5 saat pedal çevirdik. Mustafa Veis beyin aracı arkamızdan eskortluk yaptı. Böylece su ve yiyeceklerimizi taşımak zorunda kalmadık. Uçmakdere'ye vardığımızda bazı...
  17. demir59

Tekirdağ - Şarköy - Güzelköy'den Radar (Uçmaktepe) Gezimiz (27 Mayıs 2010)

Bu pazar Şarköyspor Bisiklet Klübü olarak bir rekora imza attık. Yaptığımız Güzelköy (eski adıyla Melen)'den Radar mevkii (uçmaktepe rakım:1035)'ne yaptığımız doğa yürüyüşü ya da tırmanışı tam 40 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Şarköy'den 8 araçlık bir konvoyla Güzelköy'e geldik. Köy meydanı...
  18. demir59

Tekirdağ - Şarköy - Sufunya gezimiz (30 mayıs 2010)

30 Mayıs günü 28 kişinin katılımıyla çok güzel ve keyifli bir gezi yaptık. Öncelikle daha önce yaptığımız sufunya gezisinden farklı olarak bu sefer dereden gitmeyip yoldan Tekke mevkii dediğimiz yere tırmandık. Sonra dereye inip dereden geri döndük. Amacımız sufunya deresinden maymundereye geçip...

19. demir59

İngilizce mi Zor ? Türkçe mi?

Hadi okuyalım
  20. demir59

1. Trakya Bisiklet Turu

1. Trakya Bisiklet Turu (Tour of Trakya) 28-31 Mayıs 2010 tarihleri arasında Trakya'nın eşsiz doğasında yerli ve yabancı bisikletçilerin yarışına sahne olacak. Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2010 sezonunda düzenleyeceği 2.2 kategorisindeki dört uluslararası yarış serisinin ilk ayağı 28...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,995
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri