Arama sonuçlarınız

1. cj5 ci

77 Cj5 Yeniden Hayat Buluyor

merhabalar yaklaşık 8 senedir bizde olan 77 model cj5 imi senelerin verdiği yorgunluktan kurtarmak ve yeni bir imaj vermek için istirahate aldım aracı ihale ile devletten aldık full orjinal fakat üstü sac tavanda tabi zaman sonra onu sökmek zorunda kaldık aracımızın özellikleri: - 5700 cc...

2. cj5 ci

Km Saati Bozuklukları

öncelikle merhaba cj araçlarımızın ayna mahruti oranlarıyla ve lastik ebatlarıyla oynuyoruz , doğal olarak km saatimiz eksik yada fazla gösteriyor sayacımızın doğru göstermesi için neler yapmamız gerekiyor araya aparat gibi bir parça konuluyor sanırım nerden kimden temin ediliyor , bu konuyu...
  3. cj5 ci

Egzoz Konusunda Acil Yardım

hocam cj5 aracımda v8 motor var istediğim kaliteli şekilde sesi alamıyorum ses oldukça az çift çıkış sistem şuan cherybomb glaspack veya magnaflow glaspack modeli susturucuları nerden buluruz istediğim yüksek ve kaliteli sesi verebilirlermi çift çıkışı daha kalın boru ile tek çıkışa çevirsek ve...

4. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardım

Merhaba arkadaslar cj5 aracimda 350 lik v8 makina var egzozlarim sagli solku cift cikis borular 51 susturucu sag sol 1 er ader ve ortada sustucular 30 cmlik yassi tip ici acik fakat giris tatafinda yildiz seklinde daralma var ve bu egzozla istedigim sesi alamiyorum anca tam gaz basinca ötüyor...
  5. cj5 ci

Cj5 Bestop Tente

merhaba arkadaşlar tenteye alışamadığımdan ve kullanışsız bulduğumdan tentem orjinal cj5 hardtop ile takas olur durumu iyidir yırtık yoktur sadece ön cam fermuarında açılma vardır fermuarın değişmesi gerekebilir

6. cj5 ci

Cj5 Bestop Tente

merhaba arkadaşlar tenteye alışamadığımdan ve kullanışsız bulduğumdan tentem orjinal cj5 hardtop ile takas olur durumu iyidir yırtık yoktur sadece ön cam fermuarında açılma vardır

7. cj5 ci

Egzoz Konusunda Yardim

Merhaba arkadaslar cj5 aracimda 350 lik v8 makina var egzozlarim sagli solku cift cikis borular 51 susturucu sag sol 1 er ader ve ortada sustucular 30 cmlik yassi tip ici acik fakat giris tatafinda yildiz seklinde daralma var ve bu egzozla istedigim sesi alamiyorum anca tam gaz basinca ötüyor...
  8. cj5 ci

Cj5deki Sorunların Çözümü

merhabalar öncelikle 77 model bir cj5im var sorunlarını yazacak olursam; 1-bestop tentenin demirleri kasisli bozuk yollarda ses yapıyor çözümü varmıdır? 2-aracım cj5 evet kısa ve makaslı ama bu aracı orjinal şekilde en konforlu ve en iyi yol tutuşlu hale getirmek için makasa hangi işlemler ve...
  9. cj5 ci

Satılık 260 Beygir Cj5 Takaslı

- 1977 model cj5 - 350 cui 5700 cc sandık sıfır v8 chevrolet motor 2000 km de ( ruhsat problemi yoktur) -4 bare karbüratör -elektronik ateşleme - bestop tente yırtık yok - brc lpg 140 kw büyük kafa beyin ruhsata işli - disk fren -41 10 ayna mahruti -şapkalı aks -105 amper yeni akü - ruhsatta...

10. cj5 ci

32 Lik Yada 33 Lük Lastik Aranıyor

merhaba 32x11.5 yada 33x12.5 mt desenli durumu iyi 2.el lastik arıyorum satan arkadaş olursa irtibata geçebilir

11. cj5 ci

32" Yada 33 " Lastik Aranıyor

arkadaşlar 2.el temiz mt desen öncelikle 32 inç olmadı 33 inç lastik arıyorum elinde olan varsa irtibata geçebilir
  12. cj5 ci

Satılık T19 Şanzıman Arazili

merhaba t19 enterden çıkma diye tabir edilen full senkromeçli şanzıman satılıktır yeni toplarlandı bakımları yapıldı , orjinal flanş ile tek levyeli arazi şanzımanına bağlıdır yaşadığınız şehire bağlı ambar ile gönderilir fiyat 900 tl irtibat için : 0538 913 11 02

13. cj5 ci

Avans Tabancası Arıyorum

aracımının avansını tabancayla ayarlayabilmek için avans tabancası arıyorum kaliteli mal olması önemlidir çıkma sıfır farketmez şimdiden teşekkür ederim
  14. cj5 ci

Cj5 İçin Yardım

arkadaşlar yine cj5 ile ilgili sorularım var :) cj5 aracıma öne çift amortisör taksak nasıl olur bununla ilgili tecrübesi olan arkadaş varmı ayrıca amortisör olarak yağlımı yoksa gazlımı kullanmalıyız , yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden sağolun ;)
  15. cj5 ci

Aranıyor 31x11.5 R15 Mudzilla

merhaba arkadaşlar aracıma 31x11.5 mudzilla lastik arıyorum elinde olan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

16. cj5 ci

Satılık Cj5 Defransiyeli

ön dana30 disk frenli 41 10 ayna mahruti arka amc 20 41 10 ayna mahruti alloy usa şapkalı aks daha geniş defransiyellere geçmek için satılıktır herhangi bir sıkıntısı yoktur şuan araç üzerindedir fiyat : 3500 tl takım olarak satılıktır
  17. cj5 ci

Bd 30 Motor Aranıyor

merhaba arkadaşlar farklı bir proje için bd30 dizel motor arıyoruz yada bu yarda turbo dizel bir motor fiyat bütçemiz 1500-3000 arası yardımcı olursanız sevinirim
  18. cj5 ci

Cj Suspansiyon Hakkında

merhaba arkadaşlar 77 model cj5 im var ve malum herkes gibi konforundan şikayetçiyim makaslarım orjinal kat falan almadım kavisleri iyi amortisörlerim gazlı fakat aracım konforsuz çukurları çok hissediyorum daha konforlu bir araç haline getirmek için ne yapmamız lazım amortisörleri yağlı tipmi...

19. cj5 ci

Cj5 Ayna Mahruti

merhaba arkadaşlar cj5 aracıma çıkma temiz olmak şartıyla 41 10 ayna mahruti dişlisi arıyorum aracımın üzerindekiler sürat oran 43 14 takas v.s. etmek isteyen yada ayna mahruti satan biri yardımcı olursa çok memnun olurum
  20. cj5 ci

Cj5 Ayna Mahruti

merhaba arkadaşlar cj5 aracıma çıkma temiz olmak şartıyla 41 10 ayna mahruti dişlisi arıyorum aracımın üzerindekiler sürat oran 43 14 takas v.s. etmek isteyen yada ayna mahruti satan biri yardımcı olursa çok memnun olurum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri