Arama sonuçlarınız

1. cagalazade

Pathfinder 2.4 Mk1 Yardım

Arkadaşlar selam, Pathfinder 2.4 benzinli aracım için İzmir de önereceğiniz usta veya servis var mı acaba? Ayrıca elektronik ateşleme sistemi yaptırmak istiyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa desteklerini beklerim. Teşekkürler

2. cagalazade

Jeep Takaslı 2016 Dizel Citroen

Herkese selam, Aracım değişensiz, 4 yan parça boyalı, 2016 model Citroen C-elysee Confot pakettir. 167xxx km de ve muayenesi Ocak 2023 tarihine kadar geçerlidir. Aracımın ilan fiyatı 110.000TL dir. WJ 2.7 başta olmak üzere, 4x4 bir araçla takas yapmak niyetindeyim. İlgilenen arkadaşlar bana...
  3. cagalazade

Vw T2 Için Eksikler

merhabalar, 1979 T2b kasa aracım için, arka yatar koltuk veya mekanizması, shifter ve port bagaj aramaktayım. İlgilenen herkese teşekkürler şimdiden

4. cagalazade

Yol Haritası Hakkında...

Herkese selamlar, Eşim, 3,5 yaşındaki çocuğumuz ve minik köpeğimizle birlikte Haziran ayı başında 1979 model T2 minibüsümüze atlayıp, yavaş yavaş İzmir'den aşağıya doğru inmek istiyoruz. İlk kez bu tarz bir maceraya atılıyoruz o yüzden tecrübeli üyelerden destek almayı düşündüm, zaman ayıran...
  5. cagalazade

Ya Evlat Olacak Ya Evlada Kalacak :)

Evet sonunda aracıma kavuştum :) 97 zj 5,2 ve 143bin km de... :D blazer mı explorer mı zj mı derken sonunda eski göz ağrım olan zj de karar kıldım... gerçi çok çok istediğim ama kısmet olmayan bir 5,9 vardı ama olsun her işte bir hayır vardır :) şimdilik 2 fotograf koyuyorum, araç standart...

6. cagalazade

Range Rover 4,6 Hse Erbabından Tavsiye Ricası

Selamlar, Aslında eski bir gc zj kullanıcısıyım ve araç arıyorum ama artık arazi kullanımım %10 lara kadar düştüğü için range rover da bakmaya başladım... Bu başlık altında paylaşılan konuları okuyunca, bana en sağlıklı yorumu izmir de yaşadığım için kadirizmir nickli arkadaşımızın...

7. cagalazade

Acil Zj Veya Blazer Aranıyor...

Selamlar, 2. araç olarak kullanılacak, min 96 model olması tercihim. Önerebileceğiniz araç-lar olursa çok sevinirim, teşekkürler herkese...
  8. cagalazade

Deneyim Sahibi Olanlardan Tavsiye Ricası

Selamlar, Daha önce 97 model zj 5,2 sahibiydim 1 sene kadar 2. araç olarak, bu yüzden çok zaman geçirmedim arabayla ve sadece hobi amacıyla kullanmış oldum. Şimdi yeniden bir arazi aracı almaya karar verdim ama zj mi xj mi karar veremiyorum? yine 2. araç olarak kullanılacak uzunca bir süre...
  9. cagalazade

takaslı ya da satılık 2006 model peugeot 206 dize

Arkadaşlar selam, Eski bir zj sahibi olarak yeniden bir jeep sahibi olmak istiyorum... Şu an sahibi olduğum araç 2006 model peugeot 206 dizel, 135bin km de, 2 parçasında boya var, cift airbag, klima, elektrikli camlar, sis farı, gümüş gri renkte, bakımları yapılmış günlük kullanılan bir araç...

10. cagalazade

Tatile Çıkmak İçin Fiesta mı, ZJ mi?

Arkadaşlar selam, 97 model 5,2 zj sahibiyim... Önümüzdeki pazartesi günü tatil için marmaris' e gitmeyi düşünüyorum ve kiralık araç baktım internetten 1 haftalık dizel ufak bişeyler, çıkan maliyet şu şekilde... Araç: ford fiesta ya da clio dizel Kira bedeli: 600-700tl e şimdi marmaris e...

11. cagalazade

Satılık 97 model ZJ 5,2

arkadaşlar selam, mesajlarımdan da takip edebileceğiniz gibi henüz aracımı alalım 6 ay kadar oldu ve tam anlamıyla keyfine bile varamadım malesef... :( hesapta olmayan bir takım problemlerden dolayı aracımı satmaya karar verdim. kısaca bilgileri..., 97 model bordo 212000 mil full versiyon...
  12. cagalazade

Tavsiye Ricası

Arkadaşlar selam, 97 5.2 zj sahibiyim ve daha önce ne arazi araçlarıyla ne de araziyle pek işim olmadı :) yeni yeni merak saldığım bu işe cahilce atlamamak adına sizlerden yardım istemeye karar verdim. İstanbul içinde ve yakınlarında, standart aracımla ve hem kendimi hem de aracımı...

13. cagalazade

ZJ de arazi vitesi sorunu

Arkadaşlar selam, 97 model 5.2 zj sahibiyim, aracım uzun süre yattı son dönemlerde ve son kar yağışında kullanmak istedim şirket arabasını bir kenara bırakıp. Dün akşam etiller den ümraniye ye giderken tem de yol iyice kötüleşti ardından ümraniyenin içine girdiğimde mahalle arasında neredeyse...
  14. cagalazade

Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Arkadaslar selam, alırken ustaya gösterdiğim ve nesi var nesi yok diye liste istediğim ama sonrasında ilgilenemedigim aracım sanırım bana trip atmaya basladı :) 97 zj usa versiyon... Listede ön diskler-balatalar vardı, artık frene bastıgımda dıreksıyon ınanılmaz sekılde tıtreme yapmaya basladı...
  15. cagalazade

1997 GC Yardım Lütfen...

Arkadaşlar selam, Bu gün aracımla yaklaşık 30km yol yaptım ve devir neredeyse 2500 ü hiç geçmedi. Hem çok yakmasın diye hemde yagmur yuzunden etrafta gordugum bır suru kaza yuzunden yavas seyrettım yanı :) Tam evıme yaklasırken ""chech engıne"" ısıgı yanmaya basladı. Saga cektım ve aracı stop...

16. cagalazade

5.2 veya 5.9 Cherokee Arıyorum

Arkadaslar selam, Istanbul' da yasıyorum ve ozel bır sırkette orta duzey yonetıcılık yapıyorum. Araç değiştirmeyi düşünüyorum ve artık daha güvenli daha güçlü bir araç kullanmak istiyorum. Bütçem kısıtlı, 15 bin tl civarında önerilerinizi bekliyorum, ilginiz için çok teşekkürler şimdiden :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri