Arama sonuçlarınız

1. bekirgümüş

1998 Vitara Yağlambasında Sıkıntım Var

1998 otomatik vitaram ısındıktan sonra araç yavaşladıyında tam durduğumda yağlambası yanıyor hafif gaza bastığımda sönüyor soğukken bir sıkıntı yok nedendir acaba ,teşekkürler

2. bekirgümüş

98 Vitara,ma Hup Arıyorum Manuel Veya Otomatik

98 mod vitara,ma hup arıyorum otomatik olursa bir adette olabilir ,sol hup bozuk
  3. bekirgümüş

98 Mod Vitara,ma Hup Arıyorum Nanuel Veya Otomatik

manuel veya otomatik hup arıyorum bir adette olabilir birtane sol bozuk 98 vitara

4. bekirgümüş

Modifiyeli Araçlara Trafik Yasağı

bu modifiye yasağı bizim donanımlı araçlara ne gibi etki edicek .
  5. bekirgümüş

1999 Vitara Kapı Döşamesi

merhaba arkadaşlar 1999 1.6 vitara kapı döşameleri lazım veya istanbulda bu iş yapan bildiyiniz deşemeci varmı

6. bekirgümüş

94 Vitara Isınmadan Geri Videse Geçmiyor Nedendir

arkadaşlar sorunum 94 mod 3 kap otomatik vid vitara aracım sabah ilk çalışmada geri videse geçmiyor ilk çalışmada devir 1500 ısındıktan ısınıp 1000 devrin altına düştüyünde videse takıyorum yavaş yavaş hareket ediyo bu süreçte gaza dokunduyumda gitmiyor ,sonrasında geri videse geçiyor tekrar...

7. bekirgümüş

94 3 Kap Vitaraların Otm Şanzumanı

94 altı otomatik vitaraların şanzumanı üç vid olup opel kadet veya astraların şanzumanı olduyunu öyrendim bu doyrumu acaba.
  8. bekirgümüş

235.75.15 Atgoodrich Lastik Arıyorum Sıfır Veya İkinci El

235.75 .15.at goodrich lastik arıyorum maslak tarafında lastikci önerirmisiniz, ikincielde olabilir.
  9. bekirgümüş

Bf Goodrich 235 75 15 Lastik

bf goodrich 235 75 15 lastik arıyorum

10. bekirgümüş

5san Yükseltilmiş Viara Lastik Ebadı Ne Olmalı

merhaba arkadaşlar 3k vitaramı 5san yükselttim ,bf goodrich15 lastik tercihim sizce ebat kaç olmalı,yanlış ebat almak istemiyorum bilgilendirirseniz memnun olurum.

11. bekirgümüş

Yeni Vitaram

yeni vitaram
  12. bekirgümüş

mecburiyetten satılık vitara 96 mod v6 2.o

96 mod 2.0 v6 vtaramı mecburiyetten satıyorum araç şuan bostancı suziki yen oto cemaferin serviste,siboplar komple motor baskl balata komple yapılıyor,arazi defransyeli komple deyişti ,isteyen aracı yerinde görebilir,fiat yazmıyorum ,fiatta anlaşmak kolay önce aracı görün,sebebi maddi sıkıntı.

13. bekirgümüş

acil balata sekmanı.

arkadaşlar v6 2000 aracımın ön balata sekmanları yok nerden bulabilirim ,başka araçlardan uyan olurmu,yoksa bu balata tıngırtısı yüzünden aracı satıcam.
  14. bekirgümüş

arka say'cam acil

arkadaşlar feroza arka sağ camı lazım nerden temin edebilirim.
  15. bekirgümüş

firen balatasıdaki ses

arkadaşlar firen balatasının klıpsi deni,yo zannedersen ,olmadıyından sesyapıyo bu parçayı nerden bulabilirim.

16. bekirgümüş

çiftalan saklı gölde bir haftasonu

bu haftasonuda ailece çiftalan saklı göldeydim geçen hafta çevre temizliyi yaptım neyazıkki bu hafta gittim aynı pisliykle karşılaştım ve gerçekten çok üzüldüm öyle bir yeri nasıl bu kadar pis bırakıyolar herkez çöpünü poşete koyup götürse neolur.
  17. bekirgümüş

satılık 5 bicon 15 jeep cantı

aracımda boşa çıkan cantlarımı satıyorum. 15 cant 5 bijon fiyatı 250 TL ( cantlar 4 adettir)
  18. bekirgümüş

feroza sağ far

elimde sıfır feroza sağ far var ihtiyacı olana satabilirim fiat 300 tl ,ben 414 tl'ye aldım faturasıda duruyor,yanlızca muayeneye girmek için takıp çıkarttım.

19. bekirgümüş

feroza'ma arka yan döşemeye çep uygulaması.

foroza'ma arka yan döşemeye çep uygulaması.
  20. bekirgümüş

feroza,ma flanş arıyorum

feroza,ma flanş arıyorum ölçüleri nedir nerden bulabilirim,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso