Arama sonuçlarınız

1. G

Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır?

Herkese selamlar, Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum daha önce lada niva ve jeep başlıklarında mesajlar yazdım ama suzuki başlığındaki ilk yazım bu. Yazı yazmasam bile jimny ve vitara hakkında hemen hemen her şeyi okudum sayılabilir.Açıkcası bu suzukileri tanıdıktan sonra satılık ilan...

2. G

RRC mi? Disco 1 V8 mi?

Herkese selamlar Çok uzun bir süre için tek araç olarak kalacaktır.Bu araç gerektiğinde beni sabahları ofise hafta sonları ve çeşitli etkinliklerde ise dağ tepe veya çamur içinde dolaştırabiliecek kapasitede olmalıdır.Aklımdan ve içimden defender geçiyor.O karizmayı o bakışları başka hiç bir...
  3. G

Jeep CJ-5,Lada Niva,Defender ve Discovery 1 arasında sıkıştım kaldım.

Herkese selamlar, Off-road aşkım ve arazi aracı tutkum küçüklükten beri cj-5 ile sürüyor.Daha sonra Lada Nivalara bakmaya başladım adeta niva düşüncesi bana cj yi unutturdu.Ya dur birde land roverlara bakayım dedim bir araştırıyım dedim defender ve disco 1 lere baktım.Aklım iyice...

4. G

Yeniden Jeep'e Aşık Oldum, Yorumlarınızı Bekliyorum

Herkese selam, Arazi aracı sevdam Jeep cj5 ile başladı.Eskiden beri cjleri sevmişimdir.Halada severim.Daha sonra tabiri caizse Lada Niva ile karşılaştım.Adeta vücudumdaki cj virüsüne ilaç gibi geldi.Lada Nivaları uzun süre cjden daha çok sevdim.Şehir içinde oluşumu ve günlük hayatıda...
  5. G

Cj-5 toplsam nasıl olur? Yoksa hiç bulaşma hazır mı dersiniz?

Herkese selam. Başlıktan da anlaşılacağı gibi bir cj-5im olsun istiyorum cj-5ler ile iligili bilgim var.Aşık işi olduğunu bilioyrum onun o karizmasını o hatlarını o duyduğum motor sesini hiçbir araçta bulamıyorum.Öncelikle aklımda hiç bulaşma hazır al diyordum fakat daha sonra babam fikirimi...

6. G

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Öncelikle herkese selam Başlıktanda anlaşılacağı gibi bir cj-5 almak istiyorum.Forumdaki bilgileri okudum ama fakat yinede bu başlığı açamadan duramadım.Sizlere birkaç sorum olucak.Öncelikle çok uzun bir süreliğine tek araç olarak kalacaktır dolayısyle asfalt kullanımı ağır basacak araziye...

7. G

CJ-5 iç hacim?

Herkese merhaba öncelikle bir sorum olacak.Aylardır cj-5 leri araştırıyorum.Baya bilgi sahibi oldum.Ama bir sorun var ki beni derinden şüphelendiriyor.Boyum 1.90 kilom ise 80 cj-5 in kapıları S olduğu için iniş binişlerde az da olsa sorun çıkacağını tahmin ediyorum.Ya iç hacim.Koltukları ileri...
  8. G

CJ-5 Aktarma Sistemi ve Arazi Vitesi

Arkadaşlar herkese selam, Ya aklıma takıldı.Bu cj-5 serisinin aktarma sistemi ve arazi vitesi nasıl devreye sokuluyor.Örneğin lada nivayı herkes bilir sürekli 4 çekerdir.Peki cj-5 nasıl?Sürekli 4 çeker olup araziye alınca çok adha kuvvetli bir 4x4 mü oluyor yoksa normalde 2 çeker olup araziye...
  9. G

CJ-5 mi? CJ-7 mi?

Selam Başlıktada belirtiğim gibi konu gayet açık.Sizlere danışmak istedim.Sizce hangisi.Nedenleriyle yazarsanız çok sevineceğim. Not:uzun bir süre tek araç olarak kullanılacaktır.Araziye genellikle fazla çıkılmayacaktır.Yanlız hiç çımyacağım anlamındada değil.En genel olarak açıklıyım asfalt...

10. G

Lada Niva Geçmişten Günümüze Nasıl Gelişti?

Arkadaşlar öncelikle selam Lada Niva ilk çıktığı tarihten günümüzdeki 2009 modeline göre nasıl değişti.Ben bazı resimleri inceldim pek bi fark göremedim.Siz bilirsiniz diye düşündüm.Örnek veriyorum 88 model bir niva ile 09 model bi niva görünüş olarak neler geçirdi neleri değişti.Performans...

11. G

Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi?

Öncelikle herkese merhaba.Kazasız belasız sürüşler. Forumu iyice okudum özellikle niva ve cj 5 bölümlerini.Eskiden hep cj5 cj5 derdim ama nivayı görünce nivalara bir başka bakıyorum.Birde siz üstadlara sormak istiyorum.Tecrübülerinizi kullanarak bu ikisi arasında bir kıyaslama yapabilirmisiniz...
  12. G

Lada Niva Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?..

Arkadaşlar öncelikle selam Direk konuya girmek istiyorum. Bu lada nivaları satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri