Arama sonuçlarınız

1. levento

34 DCM 83 DOLANDIRILDIM mı?

Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 senedir siteye üyeyim, yine tesadüfen bu site üyesi ve bir cogunuzun tanıdığı Sevtap Hanımdan pajero satın aldım namı diger dicimon, cok severek kullandığım aracımın muayenesi geldiğinde motor üzerindeki no ile ruhsat üzerindeki nonun farklı oldugunu gördüm, belki...

2. levento

Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler

Merhabalar, 1988 turbo dizel 3 kapı pajeromun ön difransiyelini kaynak yaptırıp %100 kikit yapmayı düşünüyorum (Bu ay içinde) Tek merakım hub lar free iken bir sorun yaşarmıyım vede hublar lock iken 2h konumunda sorun olur mu?? şimdiden teşekkürler (bu ay yapmayı düşünüyorum bilgi sahibi...
  3. levento

Pajero Lastik Hava Basıncı Yardım !!!

Merhaba Arkadaşlar, 88 kısa şase tdi pajero.... Lastik basınç değerlerine ulaşamıyorum.... 31x10,5 r15 lastikler var. bunların değeri ne olmalı (Sıcak hava soğuk hava arazi yağmur vb.) en ufak bilgim yok... sürüyorum oylece Smiley) yardımlarınızı bekliyorum. (diger sayflardada ulaşamadım...

4. levento

Pajero Lastik Hava Basıncı Ne Olmalıdır?

Merhaba Arkadaşlar, 88 kısa şase tdi pajero.... Lastik basınç değerlerine ulaşamıyorum.... 31x10,5 r15 lastikler var. bunların değeri ne olmalı (Sıcak hava soğuk hava arazi yağmur vb.) en ufak bilgim yok... sürüyorum oylece :)) yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  5. levento

PAJERO'ya nasıl bir kriko almam lazım ????

Arkadaşlar, çömezlik günlerim zor geçiyor...:) PAJERO'ya nasıl bir kriko almam lazım ???? standart krikolar iş görürmü yoksa Hİ- LİFT JACK almak şartmı .... simdiden tesekkürler..

6. levento

1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?..

Merhaba arkadaşlar, Sonunda aranıza katılabileceğim, ama önce biraz yardım lütfen... Bu araba hakkında neler bilmeliyim birde bu modellerin difransiyel kilidi varmıdır varsa nasıl kullanacağım vs. şimdiden teşekkür ederim..

7. levento

Nissan Terrano mu? Patrol mu?

Merhaba Arkadaslar Aranıza katılmaya çalışıyorum, iki araç arasında kafam karısık, tecrübeli arkadasların yardımına ihtiyacım var. 1990-92 2.4 terrano (bunların birde terrano II leri var) 1982-86 Patrol... çogunlukla Offroad yazlarıda seyahat amaçlı kullanacağım. parça yakıt modifiye vss...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR