Arama sonuçlarınız

1. Bakkan

Harika Japon 47 (hj47)

Merhabalar, Uzun uğraşlardan sonra Ömer Aksu abimle topladığımız aracımız iyi bir duruma geldi. Tabi yapmak istediğimiz birkaç şey daha var ve çalışmalara devam ediyoruz. Çalışmalarımızı yavaş yavaş buradan paylaşacağız ve ihtiyacı olan arkadaşlara bu süreçte edindiğimiz tecrübe ve bilgilerle...

2. Bakkan

Efsane FJ40 tekrar satışta

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce satmış olduğum ve çoğu kişinin bildiği FJ40 tekrar satışta. Bilenler hatırlayacaktır yakın bir dostumun dayısına İzmir e satmıştım. Sattıktan sonra sık sık görüşüyoruz kendisiyle hatta İzmir e yolum düştüğünde ziyaret ediyorum. Aracı aldığından beri...
  3. Bakkan

Ömerli kenarında kamp-20.08.2011

Merhabalar, uzun süredir kamp yapamamanın verdiği rahatsızlık iyice artmıştı, küçük kızım artık isyan edip ne zaman gideceğimizi sorduğunda kendisine söz vererek bu hafta kampımızı gerçekleştirdik. Harika bir haftasonu geçirdik. Sevgili Ömer Abi sağolsun bizi yalnız bırakmadı ve eşlik etti...

4. Bakkan

04.04.2011 Yeşilvadi-Sofular gezisi

Haftasonu güzel bir gezi yaptık, pazara kadar yağan yağmur fena çamur yapmıştı.
  5. Bakkan

Vinç tercihi

Arkadaşlar merhaba, 12000 LB lik bir vinç almayı düşünüyorum. Piyasada birçok marka var ve bunların fiyatları da farklılık gösteriyor. Malum iyi markalar var ve fiyatlar bana göre çok pahalı. Bu sebeple optimum (fiyat-performans olarak) bir çözüm arıyorum ve bu aşamada sizlerin bu konudaki...

6. Bakkan

Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

Sevgili 40 serisi sahipleri ve tutkunları, Ömer abinin (vadili) ortaya attığı ve davetini yaptığı bu fikir bence çok güzel. Zaten az sayıda olan bu sempatik ve bir o kadar iyi olan ihtiyar delikanlıları (eski kulağı kesikler diyebiliriz) bir araya getirelim derim. Hatta geleneksel yapabilirsek...

7. Bakkan

Toyota Buluşması-2010

Arkadaşlar, anket 7 gün sürecek, bu süre sonunda tarihi belirlememiz gerekiyor.
  8. Bakkan

Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

Sevgili arkadaşlar, çok severek aldığım ve bir o kadarda severek kullandığım FJ40 ımı satıyorum. Araçla ilgili bilgiler aşağıdadır. Forumun çeşitli bölümlerinde diğer resimlerine de rastlayabilirsiniz. Plakası Gezenbilir için özeldir, umarım aile içinde kalır. 1984 Model Toyota Landcruiser...
  9. Bakkan

Peugeot 206 HDI Çok Temiz

Arkadaşlar merhaba, 4x4 bir araç almak istiyorum ve bu sebeple öncelikle binek aracımı satmak durumundayım.Aşağıda özelliklerini verdiğim dizel aracım satılıktır. Sahibinden (İlan no : 16618000) de yazdığım fiyat 17250 olup aile içinde indirimim olacaktır. 16500 TL ye vermek...

10. Bakkan

Yeni Başlayanlar için Jeep

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Üye olduktan sonra dolaşırken bazı tespitlerim oldu ve sizlerle paylaşmak istedim. Siteye ilk geldiğimde ilgi duyduğum konuyu buldum fakat sormak istediğim şeyler için araştırma yaparken bazı yeni kişilerin sorduğu soruların haliyle önceden konuşulduğu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri