Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lastikler cok iyi durumdadır.Toplamda 2000-3000 km yapmıstır.patlak ve herhangi bir yara yoktur,daha dişlerin arasındaki teller duruyor.Tek lastik fiyatı 1200 TL , jantlarla 2000 TL dir,jantlar intense modelinindir 16 dır...Tel : 0532 2454010 Emre Yıldırım
Aracım Gayet Temiz ve JeepGarage servis bakımlıdır,aracı icin Davut usta ve Ugur ustadan bilgi alınabilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-temiz-gorulmeye-deger-aksesuarli-51594812/detay/
Stepne için 1 adet 33/12,5/15 M/T ölçülerinde lastiğe ayrıca yine stepne için 10''inc janta ihtiyacım var
2.el tercihimdir (uygun fiyatlı sıfır lastikte düşünebilirim)
Elinde bu ebatta lastik bulunanlar site üzerinden iletişim kurabilir...
Stepne için 1 adet 33/12,5/15 M/T ölçülerinde lastiğe ayrıca yine stepne için 10''inc janta ihtiyacım var
2.el tercihimdir (uygun fiyatlı sıfır lastikte düşünebilirim)
Elinde bu ebatta lastik bulunanlar site üzerinden iletişim kurabilir...
merhaba arkadaslar standat olan xj eme mecburiyetten procomp 10 inc jant almak zorunda lakdım,yanında ise elimde 3 inc skyjacker yukseltme aldım aslında jantları 8 inc alıp 31 lastikle işi bitirecekken suan jant 10 inc oldugundan 31 lastik jantta kotu duracak vede tabanın yarısı yere basacak...
merhaba arkadaslar standat olan xj eme mecburiyetten procomp 10 inc jant almak zorunda lakdım,yanında ise elimde 3 inc skyjacker yukseltme aldım aslında jantları 8 inc alıp 31 lastikle işi bitirecekken suan jant 10 inc oldugundan 31 lastik jantta kotu duracak vede tabanın yarısı yere basacak...