Arama sonuçlarınız

1. hsn

Eski Aracimi Ariyorum

Arkadaşlar merhaba. 1998-2002 yılları arasında 61 pa 203 plakalı orjinal metalik mavi renginde 1980 model cj5 aracimiza ulaşma şansımı denemek istiyorum. Nekadar ayrıntı olur bilmiyorum ama araç satıldığı sene Antalya yada Alanyada off-road 3.sü olduğunu duymuştum. Bilen yada duyan paylaşıma...

2. hsn

jeep cj7 trafik kazası

Allah başa vermesin..Bizler sürücü olarak nekadar dikkatli olsakda trafik içinde böylesi başa gelebiliyor.
  3. hsn

Satılık Jeep CJ-8

*Araç 1980 model Amerikan yapımı Tedaş çıkışlıdır. *Motoru 4.200 cc, sıralı 6 silindir ve 155 beygirdir. *Araçta 4 ileri 1 geri Keizer Şanzıman ve arazi şanzımanı bulunmaktadır. *Motor özenle rektefiye edilmiştir, rektefiye işleminden sonra araç yaklaşık 500-600 km yol yapmıştır. *Yaklaşık 3 yıl...

4. hsn

motor seçimi

merhabalar..aracım 1980 model cj6, üzerindeki orjinal motoru yatak sardı..! benimde sıkıntım ve stresim burda başlıyor..bu aracın motorunu mu yaptırmak mantıkılı yada çıkma motor bakmak mı mantıklı..motor ustasıyla konuştum ortalama 2.000 tl yi bulur diyor bu yüzden çıkma fikri geldi...
  5. hsn

cj 6 elektirik aksam problemi

slmlar..Trabzondan yazıyorum.Elimde 1980 model orjinal 6 silindirli elektronik ateşlemeli cj6 bulunmakta.yaklaşık 2-3 aydır araçda tam olarak çözemediğim elektrik problemi yaşıyorum..araç yaylaya çıktığında sabahları çalışırken ateşleme yapmıyordu,benzin koklatıp denememizde de aynı sonuçla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR