Arama sonuçlarınız

1. eposlu

Teqe Marka Defender Cam Korlukları

Toplam 5 parçadan oluşur. 2 mm A1 kalite çelik saçtan, lazer kesimle imal edilmiştir. Mat siyah renkte statik toz boyalıdır. Arkadaki cam sileceğinin çalışmasına engel olmaz. Montaj için gerekli Paslanmaz perçinler de paket içerisindedir. Stoklarda hazır mevcuttur. Hemen kargo yapılabilinir...

2. eposlu

Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur.

Arkadaşlar merhabalar yeni bir Cherokee almak istiyoruz. Cherokee konusunda şu anda aracını satmak isteyen varsa bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz? Aradıgımız araç aslında model olarak çokta önemli degil ama 95 sonrası 2001 arası olucak. Hafif veya tam donanımlı motoru ve şanzımanı temiz olması...
  3. eposlu

Defendere Antifiriz Konulması

Selam arkadaşlar. 3.5 V8 defenderim var. Aracı Antalya'dan aldığım için içerisinde hiç antifiriz kullanılmamış. Daha önce bir arkadaştan duymuştum, bazı araçlarda antifiriz konulduktan sonra hortumlarda felen patlama olabiliyormuş. Bu doğrumudur. Denizli'de olduğum için antifiriz koymam lazım...

4. eposlu

Defender İçin Led Stop

Selam arkadaşlar. Yeni aldığım aracımın arka stop lambaları eski olduğundan dolayı belli belirsiz yanıyordu. Frene basınca bile fark edilmiyordu. Piyasadaki defender için yapılan ledstopları araştırdım sanki BMW ye led stop takacakmışım gibi fiyat istiyorlar. Bizde farklı bir çözüm bulduk, illa...
  5. eposlu

Sonunda Defender İme Kavuştum

Selam arkadaşlar. 2009 yılından beri Gezenbilir üyesiyim. Forumdaki tartışma ve bilgi alışverişlerini sessiz sessiz kenardan takip ettim. Uzun süredir almayı planladığım aracıma en sonunda kavuştum. Artık benimde 94 model 110 kasa 3.5 v8 motorlu bir Defenderim var. Aracı Antalya'dan bi abimizden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR