Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor 6 (Sultanahmet'ten Ortaköy'e)
Tarih: 19 Temmuz 2014 Cumartesi
Yer: Alman Çeşmesi önü
Saat: 21:30
Gezi rotamız Alman Çeşmesi önünden başlayacaktır, sırasıyla;
Alman Çeşmesi,
At Meydanı,
Dikilitaş,
Sultanahmet (dışından),
Süleymaniye,
Vefa...
Merhaba,
Bu başlığın altında SSangyong Araçlarımızın kayıtlarını oluşturalım.
Sizlerden ricam bu başlık altına yorum yapmamnızdır. :)
Fotoğraf ekleyerek yapabiliriz.
Ben ilk aracı kayıt edeyim :)
Model: KORANDO SPORTS 6 A/T 2.0 XDI DIZEL 155 PS HALFTOP
Sahibi :Mustafa Coşkun
Merhaba Gezenbilir ve Gezi tutkuları 26-27 Mayısta yapacağımız konaklamalı Çanakkale gezimizin programını yoğun ve özverili bir çalışma sonunda bitirdik
Gezi Programı
1.Gün
Buluşma noktalarımızdan sizleri aldıktan sonra Keşan- Tekirdağ Çanakkale güzergahı üzerinden Eceabat'a...
Merhaba ,
Geziye katılan tüm gezenbilir ve fotoğraf tutkunlarına teşekkür ederiz.Edirne'de bize eşlik eden Murat Timurçin'e ayrıca teşekkür ederiz.
Herkes dinlendiyse fotoğraflarınızı buruda görmeyi çok isteriz.
Selamlar sevgiler.
Merhaba Gezenbilir dostları;
Bu pazar Edirne Kakava Şenlikleri'ne, Edirne'de baharın ilk eğlencesine gidiyoruz!
Sabahın ilk ışıklarıyla Tunca Köprüsü'nden Çingene'lerin geçişiyle başlayan şenlik, Türk ve Balkan Ülkeleri'nden gelen halk oyunu ekiplerinin gösterileri, at yarışları ve yağlı güreş...
Merhaba,
Gezenbilir gezmeyi özlemiştir diyerek 10-11 martta gerçekleştireceğimmiz geziyi sizlere mutlulukla duyuruyorum.
BURSA-ULUDAĞ KONAKLAMALI FOTOĞRAF GEZİSİ (10-11 Mart 2012)
Gezi Programı:
Cumartesi: Uludağ Kayak Günü
Merhaba Arkadaşlar;
Hepimiz biraz gezip tozmayı özledik ;) Hemen kolları sıvadık biraz kısa bir zaman var gezi için ama iyice havalar soğumadan geziyi yayına koyalım dedik tüm gezi tutkunlarını etkinliğe bekleriz.
ABANT - SAFRANBOLU KONAKLAMALI FOTOĞRAF GEZİSİ (03-04 Aralık 2011)
Gezi...
Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor 5 (Sultanahmet'ten Ortaköy'e)
Tarih: 20 Ağustos 2011 Cumartesi
Yer: Alman Çeşmesi önü
Saat: 21:30
Gezi rotamız Alman Çeşmesi önünden başlayacaktır, sırasıyla;
Alman Çeşmesi,
At Meydanı,
Dikilitaş,
Sultanahmet (dışından),
Süleymaniye...
Merhaba arkadaşlar,
Bu aracı tanıyan varmıdır? durumu nedir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-1994-md-suzuki-vitara-1-6-5-kapi-33175564/detay
Arkadaşlar uzun zamandır planladığımız konaklamalı Gelibolu Şehitlikler ve Çanakkale (Assos, Truva) gezimizi 7-9 Mayıs tarihleri arasında (2 gün 1 gece) gerçekleştiriyoruz, detaylar aşağıdadır. Tarih ve fotoğraf meraklısı tüm arkadaşlarımızı gezimize bekliyoruz :)
haberi direk aktarıyorum;
İSTANBUL - Arkeolog, mimar ve su altı fotoğrafçılarından oluşan bir ekip bir süredir Topkapı Sarayı’nda hummalı bir çalışma yürütüyor. Topkapı Sarayı ve Ayasofya’nın altındaki su kanalları ile sarnıçlar araştırılıyor.
Tarihi yarımadanın altındaki su yollarının...
merhaba arkadaşalar;
eğer elinizde d300 varsa ve onu satmak istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz garantili olması halinde düşündüğm fiyat aralığı 1800-2000 tl spot bir ürün ise 1500-1800 tl body rakamıdır.
arkadaşalar merhaba;
sizlerle birkaçgün önce gittiğim marmara ereğlisinde çektiğim fotoları paylaşmak istiyorum... çok güzel bir kasaba..çok güzel balık yapıyorlarmış benim vaktim olmadığından yiyemedim:)
Gps kullananlar için koordinatları:
N40.9702913
E27.9571425
Gitmek isteyenler için...
Bildiğiniz üzere samsung yeni wm6.1 pro yüklü cihazını satışa sundu rakiplerini geride bırakan samsung i900 un 42 özellliğini anlatan videoları inceleyebilirsiniz..
http://tr.samsungmobile.com/products/sgh-i900/showroom/index.do
http://42goodthings.com/
ilgilenenlere duyurulur entegre gps...
arkadaşlar merhaba
ben 1999 ile 2002 model arasında bir vitara arıyorum satmak isteyen olursa özelden veya 05442456099 nolu telefonumdan görüşebilririz kit uygulaması uygulanmış olması tercihimdir ama hertürlü vitara aracı değerlendirmek isterim.saygılarımla....
merhabalar
uzun uzun düşündükten sonra hem arazide hemde şehirde kullanabileceğim bir araç almaya karar verdim tercihimi vitaradan yana kullanacağım ama biraz kafam karıştı 2001 model grand vitara 2.0 16 v 15000 16000 ytl arası bulunabiliyor ama 1.6 lar bu fiyata ancak 97 modeli var bunu...