Arama sonuçlarınız

1. mustafa

Gezenbilir 6. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (19 Temmuz 2014)

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor 6 (Sultanahmet'ten Ortaköy'e) Tarih: 19 Temmuz 2014 Cumartesi Yer: Alman Çeşmesi önü Saat: 21:30 Gezi rotamız Alman Çeşmesi önünden başlayacaktır, sırasıyla; Alman Çeşmesi, At Meydanı, Dikilitaş, Sultanahmet (dışından), Süleymaniye, Vefa...

2. mustafa

Gezenbilir Günübirlik Taraklı ( Mümkünlü ) – Göynük(23 Aralık 2012)

[color=white]Gezenbilir Günübirlik Taraklı ( Mümkünlü ) – Göynük Çubuk Gölü – Sünnet Gölü Turu
  3. mustafa

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Merhaba, Bu başlığın altında SSangyong Araçlarımızın kayıtlarını oluşturalım. Sizlerden ricam bu başlık altına yorum yapmamnızdır. :) Fotoğraf ekleyerek yapabiliriz. Ben ilk aracı kayıt edeyim :) Model: KORANDO SPORTS 6 A/T 2.0 XDI DIZEL 155 PS HALFTOP Sahibi :Mustafa Coşkun

4. mustafa

Konaklamalı Çanakkale-Truva-Assos-Şehitlik Gezisi (26-27 Mayıs 2012)

Merhaba Gezenbilir ve Gezi tutkuları 26-27 Mayısta yapacağımız konaklamalı Çanakkale gezimizin programını yoğun ve özverili bir çalışma sonunda bitirdik Gezi Programı 1.Gün Buluşma noktalarımızdan sizleri aldıktan sonra Keşan- Tekirdağ Çanakkale güzergahı üzerinden Eceabat'a...
  5. mustafa

Gezenbilir Kakava Şenlikleri Etkinliği Gezi Notları

Merhaba , Geziye katılan tüm gezenbilir ve fotoğraf tutkunlarına teşekkür ederiz.Edirne'de bize eşlik eden Murat Timurçin'e ayrıca teşekkür ederiz. Herkes dinlendiyse fotoğraflarınızı buruda görmeyi çok isteriz. Selamlar sevgiler.

6. mustafa

Gezenbilir Edirne Kakakava Şenlikleri Fotoğraf Etkinliği (05-06 Mayıs 2012)

Merhaba Gezenbilir dostları; Bu pazar Edirne Kakava Şenlikleri'ne, Edirne'de baharın ilk eğlencesine gidiyoruz! Sabahın ilk ışıklarıyla Tunca Köprüsü'nden Çingene'lerin geçişiyle başlayan şenlik, Türk ve Balkan Ülkeleri'nden gelen halk oyunu ekiplerinin gösterileri, at yarışları ve yağlı güreş...

7. mustafa

Gezenbilir; Bursa - Uludağ Konaklamalı Fotoğraf Gezisi (10 - 11 Mart 2012)

Merhaba, Gezenbilir gezmeyi özlemiştir diyerek 10-11 martta gerçekleştireceğimmiz geziyi sizlere mutlulukla duyuruyorum. BURSA-ULUDAĞ KONAKLAMALI FOTOĞRAF GEZİSİ (10-11 Mart 2012) Gezi Programı: Cumartesi: Uludağ Kayak Günü
  8. mustafa

Gezenbilir Abant-Safranbolu Gezisi

Merhaba etkinlik fotoğraflarını ve gezi notlarını burada payşalıyoruz.
  9. mustafa

Gezenbilir Abant - Safranbolu Fotoğraf Gezisi (03-04 Aralık 2011)

Merhaba Arkadaşlar; Hepimiz biraz gezip tozmayı özledik ;) Hemen kolları sıvadık biraz kısa bir zaman var gezi için ama iyice havalar soğumadan geziyi yayına koyalım dedik tüm gezi tutkunlarını etkinliğe bekleriz. ABANT - SAFRANBOLU KONAKLAMALI FOTOĞRAF GEZİSİ (03-04 Aralık 2011) Gezi...

10. mustafa

Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor 5 (Sultanahmet'ten Ortaköy'e) Tarih: 20 Ağustos 2011 Cumartesi Yer: Alman Çeşmesi önü Saat: 21:30 Gezi rotamız Alman Çeşmesi önünden başlayacaktır, sırasıyla; Alman Çeşmesi, At Meydanı, Dikilitaş, Sultanahmet (dışından), Süleymaniye...

11. mustafa

Bu aracı tanıyan varmıdır?

Merhaba arkadaşlar, Bu aracı tanıyan varmıdır? durumu nedir? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-1994-md-suzuki-vitara-1-6-5-kapi-33175564/detay

12. mustafa

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Arkadaşlar gezimizin fotoğraf ve yorumlarını burda paylaşıyoruz.
  13. mustafa

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Arkadaşlar uzun zamandır planladığımız konaklamalı Gelibolu Şehitlikler ve Çanakkale (Assos, Truva) gezimizi 7-9 Mayıs tarihleri arasında (2 gün 1 gece) gerçekleştiriyoruz, detaylar aşağıdadır. Tarih ve fotoğraf meraklısı tüm arkadaşlarımızı gezimize bekliyoruz :)
  14. mustafa

Topkapı Sarayı’nda derin keşif

haberi direk aktarıyorum; İSTANBUL - Arkeolog, mimar ve su altı fotoğrafçılarından oluşan bir ekip bir süredir Topkapı Sarayı’nda hummalı bir çalışma yürütüyor. Topkapı Sarayı ve Ayasofya’nın altındaki su kanalları ile sarnıçlar araştırılıyor. Tarihi yarımadanın altındaki su yollarının...

15. mustafa

Alınık NIKON D300

merhaba arkadaşalar; eğer elinizde d300 varsa ve onu satmak istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz garantili olması halinde düşündüğm fiyat aralığı 1800-2000 tl spot bir ürün ise 1500-1800 tl body rakamıdır.
  16. mustafa

Tekirdağ Marmara Ereğlisi (Sonsuzluk...)

arkadaşalar merhaba; sizlerle birkaçgün önce gittiğim marmara ereğlisinde çektiğim fotoları paylaşmak istiyorum... çok güzel bir kasaba..çok güzel balık yapıyorlarmış benim vaktim olmadığından yiyemedim:) Gps kullananlar için koordinatları: N40.9702913 E27.9571425 Gitmek isteyenler için...
  17. mustafa

Samsung i900 OMNIA hakkında

Bildiğiniz üzere samsung yeni wm6.1 pro yüklü cihazını satışa sundu rakiplerini geride bırakan samsung i900 un 42 özellliğini anlatan videoları inceleyebilirsiniz.. http://tr.samsungmobile.com/products/sgh-i900/showroom/index.do http://42goodthings.com/ ilgilenenlere duyurulur entegre gps...

18. mustafa

Alınık Suziki Vitara 16. Jlx 5 Kapı

arkadaşlar merhaba ben 1999 ile 2002 model arasında bir vitara arıyorum satmak isteyen olursa özelden veya 05442456099 nolu telefonumdan görüşebilririz kit uygulaması uygulanmış olması tercihimdir ama hertürlü vitara aracı değerlendirmek isterim.saygılarımla....
  19. mustafa

Suzuki Vitara Hakkında Bilgi Lütfen

merhabalar uzun uzun düşündükten sonra hem arazide hemde şehirde kullanabileceğim bir araç almaya karar verdim tercihimi vitaradan yana kullanacağım ama biraz kafam karıştı 2001 model grand vitara 2.0 16 v 15000 16000 ytl arası bulunabiliyor ama 1.6 lar bu fiyata ancak 97 modeli var bunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri