Arama sonuçlarınız

1. erkingedik

orta difflock

Merhaba, 2000 model discovery 2 aracim var, benzer araci olupta orta diff lock uygulamasi yaptiran var mi? bilgi rica. Erkin

2. erkingedik

jant aranıyor

DİSCO II aracım için 16" jant arıyorum, ikinci el de olabilir. 5x120 bijona uyugun 8"x16" veya 7"x16" jant arıyorum. Satmak isteyen arkadaşlar ararsa sevinirim. Erkin 0541 541 77 13
  3. erkingedik

yükseltme yardım

Merhaba, Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyaç var. DİSCO II aracımda 2" yükseltmeyle birlikte aşağıdaki linkte verdiğim spacer lar (ön-arka) kullanıldığında; 33" lastik kullanabilirmiyim beraberinde lastik içinde spacer gerekir mi...

4. erkingedik

Discovery 2 Orjinal Tampon ve Koruması

Merhaba, 2000 Model Discovery 2 aracımın orjinal (kutusunda tamponUnu çalik tampon yapacağım, tampon hiç yerine takılmadı, şuan elimde, ön koruma bir ay sonra gelecek onuda beaberinde vereceğim, her ikisini de almak isteyen arkadaşlar bana ulaşssın. Bana verilen fiyat; Tampon: 1100TL Koruma...
  5. erkingedik

sac jant

Arazi koşullarında sac jant mı? alaşımlı jant mı? ve sac jantı nerden bulabiliriz? Erkin

6. erkingedik

DİSCOVERY 2 LASTİK JANT

Discovery 2 aracıma 265x75x16 lastik alacağım, Ancak bu listiğe uyacak jant ölçüsü nedir? Sabahtan beri araıyorum bulamadım, Yardım lütfen

7. erkingedik

Discovery 2 Jant ve Lastik

Merhabalar, 2000 model disco2 v8 aracımda bulunan 255x55x18" lastikleri ve jantları ; 265x75x16" lastik ve jant ile değiştirmek istiyorum. 265x75x16" ebadında aracımıa uygun çıkma jant bulabilirsem fiyatı biraz daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu konuda teklifleri değerlendirebilirim. Erkin
  8. erkingedik

Akü Söküldüğü Zaman Nelere Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

Merhaba, Bilenlerden yardım bekliyorum 2000 model Disco 2 v8 aracımın aküsünü değiştirmek istiyorum. Öğrenmek istediğim şu. Aküyü değiştirirken, kutup başlarını söktüğüm zaman bir sıkıntı olurmu? Nelere dikkat etmeliyim? Cevaplarsanız sevinirim. Erkin
  9. erkingedik

Sis ve Delici Far Montajı

Merhabalar, DİSCO 2 aracıma sis farı montajı yapmak istiyorum. Forumdan edindiğim bilgiler; 1. Yayıcıları tampona 2. Delicileri tavana koymak genelde en çok önerilen. Banada mantıklı gelen bu. Ancak montajı konusunda bilgi bulamadım. Daha açıkça; Montaj için röle v.b. ilave parçalar gerekli mi...

10. erkingedik

Çelik Tampon-Vinç

Merhabalar, Kendi atelyemde ön ve arka çelik tamponları imal etmeyi düşünüyorum. Benzer çalışmayı yapan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. SAÇ KALINLIĞI NE OLMALIDIR? 6-8mm yeterlimidir.? VİNCİN OTURACAĞI TABLA GENİŞLİĞİ (ENXBOY) NE OLMALIDIR? Yardımlar için teşekkür ederim. Aracım D2...

11. erkingedik

VERGi ve YARDIM

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık iki ay önce aldığım DISCO II V8 aracımla aranıza katıldım. Tabi vergi ayı geldi. Bu gün vergi dairesine vergi indiriminden yararlanmak için müracaat etmeye gittim ve vay başıma gelenler. Aynen anlatıyorum; Daha önce edindiğim bilgi üzerine vergi dairesine giderken...
  12. erkingedik

Disco II

Merhaba, 2 ay önce aldığım Disco II V8 aracımın motor yağını değiştirmek istiyorum. Hangi MODEL ve Hangi Marka yağ kullanmalıyım. Ne kadar yağ koymam gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Selamlar Erkin

13. erkingedik

Disco II Teyp Code

Arkadaşlar, Kötü bir durum oluştu:) Aküyü değiştirmek için söktürdüm. Yeni aküyü takınca araç teyp code istemeye başladı!!! (eski sahibinide aradım code onda da yok) Ne yapılması gerektiğini bilen var mı? Acil yardıma ihityacım var. Çünkü gelecek hafta sonu 15 gün sürecek bir tatile çıkıyorum...
  14. erkingedik

Nihayet Aldım

Merhaba, Nihayet peşinde olduğum işi tamamladım ve aranıza katıldım. Geçtiğimiz Cuma günü, hep hayalini kurduğum DISCO II yi aldım. 2000 model, 136bin km de. Oldukça temiz bir araç. Alır almazda 1200km yol yaptım. Eve gelince sahibini arayarak özellikle teşekkür ettim. Çünki araç yolda tık...
  15. erkingedik

Discovery-V8 Yavuz bey

Yavuz bey Merhaba, Öncelikle konu başlığı olarak sizin nick ve isminizi kullandığım için kusura bakmayın. Umarım sizi kırmamışımdır. Yaklaşık iki senedir gezenbiliri takip ediyorum. 2009 dan beri de siteye üyeyim ve bu güne kadar da bir çok arkadaşıma referans olarak kullanılabilecek bir site...

16. erkingedik

Jeep Arıyorum

Merhaba, 2005 MODEL ARACIMI SATIP VEYA TAKAS YOLUYLA DEĞİŞTİRMEK VE JEEP ALMAK İSTİYORUM. tERCİHLERİM CHEROKEE XJ VEYA DİSCO I ARACIMI SAHİBİNDEN.COM DA 11422561 NO'LU İLANDA GÖREBİLİRSİNİZ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.