Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

GMC YUKON

Merhaba yakinda 2011 model GMC Yukon ile bu sayfa da yorumlarimla Yukon bolumunu bilgi dolduracagim insaalah.

2. Ismqil

Bedelsiz İthalat, Yurt Dışından Otomobil getirmek

Bedelsiz İthalat 1. Bedelsiz İthalat nedir ? Bedelsiz ithalat, bedeli için Türkiye’den döviz transferi yapılmadan, yurt dışında kazanılarak tasarruf edilen ve yurda getirilmesi mecburi olmayan kazançlar ve tasarruflarla satın alınan eşyanın Türkiye’ye ithal edilmesidir.”Bedelsiz İthalat”...
  3. Ismqil

2010 Ramazan bayramı

Arkadaşlar ramazan bayramınızı kutlarım. sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim. sağlıcakla

4. Ismqil

2010 jeep de iniş kontrol sistemi sorunsalı.

merhaba arkadaş sahibi olduğum jeep cherokee sport 2010 model aracımda iniş kontrol sistemini çalıştıramıyorum. hata bende mi araç da mı? tepeden aşağı inerken araçı 4w low a viteside L1 e alıyorum eğim iniş veya diğer adıyla iniş kontrol tuşuna basıyorum aktif olmuyor, 5 -10 saniye basılı...
  5. Ismqil

2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı?

merhaba arkadaşlar Arabistanda land cruiser prado 3 motor seçeneği ile satılmakta. benzinli v6 4.0 v4 2.7 dizel v4 3.0 92 hp turbozsuz bu dizel motorunun Turkiyede satılan versiyonu turbolu, buraya ise ithal edilmiyor. ben turbosuz dizel 4 silindir 3.0 litre motorlu bu pradoyu alsam üzerine...

6. Ismqil

2010 liberty sport

baktım ki bu baslıgın altı bol doldurayım dedim. bende 2010 liberty var. cherokee yazıyorsada ustunde amarikada liberty.

7. Ismqil

ilk Aslanım

merhaba bende artık bir jeep sahibi olarak aranızdayım. jeep cherokee sport v6 - 3.7 2010 aracımı dun aldım henuz 363km yol yaptım ileride tercübelerimi paylaşırım. sevgiler.
  8. Ismqil

Citroen C5

merhaba hep dort ceker araclari tartisiyoruz. bi de bu araci tartisalim. okudugum tum forumlarda en konforlu araclardan biridir kendisi. eee birde havali suspansiyon ile arac engebelerde yuksele biliyor. konforuyle bin. ufak tefek engebede araca zorluk cikarmayan sistemde oldugundan. tercih...
  9. Ismqil

Nissan Patrol 2010

Netten buldugum yeni kasa 2010 nissan Patrol

10. Ismqil

Gezenbilir Ortadoğu Grubu

Merhaba Ben soyle bir baktim gezen bilir yurtdisinda ki uyeleri kisminda orta dogu yok. Olmaz. Ben Suudi arabistandayim. Ortadogudaki arkadaslar varligimizi gosterelim mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri