Arama sonuçlarınız

1. İbrahim35

Urla Enduro Team 25-4-11 Gazlaması :)

Hafta sonu İzmir'e gelipte enduroya binmemek olmaz dedim ve dört biryana haber saldım ama sadece işi olmayan Cüneyt abi vardı o gelebildi. Oda sıkı tempomuza elinden geldiğince ulaşmaya çalıştı,baktı olacak gibi değil diyip Uzunkuyu dan bizden ayrıldı.Tekrar çok teşekkür ederim Cüneyt abi kalkıp...

2. İbrahim35

3 Hannibal ve Hard Enduro

Motorumu toparladıktan sonra bir test sürüşü gerekliydi.Zaten ne zamandır motorlarada binmiyorduk şöyle motorlarımızın sınırlarını zorlıcak uzun ve kırıcı rota yapalım dedik. Ve araziden Çeşme kıyılarına kadar gitmeye karar verdik. Ekip Ben,Abim(Yaşar) ve Bülent(offroad) abimden oluşuyor. Babam...
  3. İbrahim35

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Saygıdeğer Gezenbilir liler motorumla(sevgilimle:) uzun ayrılıktan sonra yine beraberiz..Güne ikimizde hazırız.Uzun süredir sürmediğimden biraz korkar gibiyim :p:p Ama nekadarda özlemişiz birbirimizi yahu. Bu mutlu günümü sizlerlede paylaşmadan edemiceğim Gezenbilir. Umarım sizleri çok sıkmadan...

4. İbrahim35

2010 Mondial Rapıdo 400---GS 400 :)

Mondial 2010 yılınabirçok yeni modelle giriyor. Özellikle yüksek hacimli motorların yapılması.En büyüğü ise Enduro sınıfı olan 400 cc lik Rapıdo. 380 cc su soğutmalı motorunla 30 beygirlik bir güç ve 5500 dv/dk da 30nm tork sunmakta. Özelliklede GS tarzı bir görüntüye sahip olması.Ön jant ve...
  5. İbrahim35

KLR 250'yi Toplamaya Kalkarsam :) :)

Birkaç senedir yatan klr yi ayaklandıralım diyince bakın başıma neler geldi. Ama biraz sonra göreceğiniz işlemleri yapıncada bi okadar zevk aldım.Motorsikletimi bir endurocu olarak kolay kolay motosiklet ustasına götürmem.Ve eminimki aşağıdakileri görünce ne ustalar varmış beya dersiniz:D:D Uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri