Arama sonuçlarınız

1. ordusam

yedigöller

merhabalar,bu haftasonu bir arkadaşımla yedigöllere gitmeyi planladık ancak arabayla ankaradan nasıl gidilir ve nerede kalınır bilmiyorum çadırım istanbulda olduğu için yeni bir çadır almak istemedim o nedenle alternatif bi kalcak yer varmıdır yoksa arabada veya direk dışarda kalsak olur mu diye...

2. ordusam

Bu Yaz Karadenizimiz'de Bir Plan Var mı?

selamlar eğer bu yaz için bir plan varsa karadenizimizde varsa bi plan ve rota hakkında bilgi alabilirmiyim yoksa kendim gidicem yine geçen sene gittim 7 gün boyunca yalnız başıma yayladan yaylaya koştum,köpeklerden kaçtım,üşüdüm,sıcaktan patladım,derelere girip balık tuttum ama yalnızlıkta bi...
  3. ordusam

23 Temmuzda transkaçkar var

arkadaşlar ben ve 2 arkadaşım 23 temmuzda artvinden hareketle ( şavşat karagölde 1 gece planlama ve konaklama ) kafkasörden başlayarak ikizdereye kadar bir yürüyüş planladık,elimizde gps değil kağıta basılı 1/25000 topoğrafik haritalarımız olacak ve tabi ki ekipmanlarımız fazla teknoloji...

4. ordusam

Karagöl, Artvin, Şavşat

DEĞERLİ DOSTLAR EĞER İÇİNİZDE BURAYA GİTMEMİŞ GÖRMEMİŞ DUYMAMIŞ OLAN VARSA KESİNLİKLE EN AZINDAN BİRAZ ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM.BEN 2 HAFTA KALDIM SÜRÜKLEYE SÜRÜKLEYE GERİ GETİREBİLDİLER :d

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri