Arama sonuçlarınız

1. islam

abs problemi yardim istiyorum...

selam abilerim ben islam izmirden 94 zj sahibiyim ABS sorunum var ,kontagi ilk actigimda ABS lambasi yaniyor normal sekilde oteki lambalar gibi sonuyor ,sonrada calistirdigimda yola cikiyorum 300 metre sonra yanmaya basliyo zaten frende tirlamada yok .babamla servise goturduk makinala baktilar...

2. islam

şanzuman problemi ile ilgili yardım lütfen

meraba abilerim ben izmirden islam bende 94 model zj var benım bi sorum olucaktı ,şimdi (D) konumunda gıderken 1.vites devam edıyom 2,3,normal 4'üncü sanırım yada 5'inci vites'e geçerken allttan bi inleme sesi gelıyor açıkcası yani 100 km'de giderken ..birde bir kırmızı ışkta duracagım zaman 2...
  3. islam

Grand Cherokee 5.2 mpı Fazla Yakıt Tüketimi?

abilerim bende 1994 model zj var arıza kodlarım şöyle veriyor 12-51-13-21-41-55.çokta yakıt tüketiyor sorun ne olabılır acaba... saglıcakla

4. islam

Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel?

bence zj ler daha bi güzel aslan dedigin ogle olmalı..
  5. islam

zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi ....

benim adım islam izmirden slm herkeze abilerim kardeşlerim benim bi sorum olucaktı bende 94 model zj var 5 kere on-off- on- off -on- off -on- off- on- off yaptım arıza kodlarım şöyle 12-51-21-13-41-55 bunların ne anlama geldıgını ogrenmek ıstıyorum bi bilgi verebılırımısın acaba bana ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri