Arama sonuçlarınız

1. C

maroc -morocco -el mağrip- fas

FAS Geçtiğimiz yılın yaz başlarıydı.İran seyahatimi yeni bitirmiştim.her gezginin içindeki yeni yerler görme isteği içimde alevlenmişti. Önümüzde de 9 günlük kurban bayramı tatili.uçak bileti ucuz olan bir ülkeye gitmekti hedefim.nette yaptığım araştırmalar sonucunda air arabia nın fas uçuşunu...

2. C

balkanlar

Balkanlar biziden bir parça Bir çok Türkiye vatandaşının ana vatanı. Muhacirden türettiğimiz macır kelimesinin müsebbibi. Uzun zamandır planladığım balkan turunu,saraybosnadan araç kiralayıp 11 günde, 6 ülke gezip toplamda yaklaşık 3600 km yaptıktan sonra yine saraybosna da noktaladım...
  3. C

Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN

YANI BAŞIMIZDAKİ UZAK ÜLKE İRAN Üstad Özcan Yurdalan bir cümle ile özetlemiş. Çoğumuz açısından yanı başımızdaki uzak ülke iran Son zamanlarda insanların diline pelesenk olmuş tabir ile “bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan “ bir çoğumuza göre yine tek cümle ile anılan ülke. -türkiye...

4. C

Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

Bir ada. Turkuaz deniz. Hindistan cevizi ağaçları Bembeyaz kumsallar. . Böyle bir fotoğraf görmeyen -en azından bir takvim sayfasında-görüp iç çekmeyen,masaüstüne arka plan yapmayan yoktur herhalde. Belki de vardır. İslomania denilen ruh hali.Ada manyaklığı Kendimi hala bilmediğimden ...
  5. C

Köşe - Bucak, Kap - Kacak, Balta - Nacak ''Suriye''

Başlamak her zaman zor olmuştur. her uzun seyahat öncesi midem ikirciklenir , kalbimde tarifsiz tatlı bir heyecan. Yazmak , başlayıp yazabilmek daha zor gibi.-net’e aktarmak en zoru  Alanya da bedeni nadasa yatırdıktan sonra Hatay yolundayız.Suriye’ye girmeden farklı bir iklimdeyiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR