Arama sonuçlarınız

1. D

Sıfır Marmot Wave IV

Hiç kullanmadığım Marmot Wawe IV uyku tulumumu satıyorum. Gittigidiyor linki http://urun.gittigidiyor.com/Marmot-Wave-IV-Uyku-Tulumu-Sifir_W0QQidZZ28359860 Ürünü İstanbul içi elden 150 liraya satabilirim. Sol ve Sağ fermuarlı olarak ikiside mevcuttur.

2. D

Sıfır - Etiketli Petzl Corax Kit Tırmanış Seti ve Petzl Willam Triact HMS Karabin

Arkadaşlar etiketleri üzerinde sıfır tırmanış malzemelerimi satıyorum. Petzl Corax kit Beden 1 (Corax alt koşum, Am'd vidalı karabin, Verso iniş aleti, Bandi toztorbası ve 25gr power crunch magnezyum tozu) ---- 170 TL...
  3. D

Leatherman Charge veya Wawe Deri Yedek Kılıf

Arkadaşlar 3 gün önce charge Tti çakım ile gelen deri kılıfı satıyorum hiç kullanmadım, daha 3 günlük olduğu için hiç bir problemi yok tabiki. Fiyat:20 liradır veya Yeni Kondıra kılıf+10 lira ile takas yapılabilir. En kısa zamanda Mecidiyeköy, Beşiktaş, Taksim'den alabilirsiniz. Veya...

4. D

İç Giyim

Arkadaş iç giyim olarak araştırma yapıyorum bir kaç gündür. The north face, marmot, millet gibi markaların üst olsun alt olsun 60 dan başlıyor fiyatları tek olarak. Bir de Kanyon ve Swat diye 2 tane türk üretici var bunların ürünleri takım 40 civarında. Bir de Wildlife, icetech, Spyder, Quechua...
  5. D

Yurtdışından Alış - Veriş

Arkadaşlar öncelikle merhaba, bu foruma ilk mesajım=) Outdoor ürünlerde yurtdışı ile yurt içine baktığımızda çok fark var. Ben şu ana kadar yurtdışından çok alış-veriş yaptım ama outdoor olarak hiç bir ürün almadım. Outdoor ile ilgili yurtdışından ürün alabileceğim site tavsiye eder misiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri