Arama sonuçlarınız

1. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Selamlar.. Sayın forum kullanıcıları çok yüksek derecede lc vx80 kasa araç fanatiğiyim.Aradığım araç 93-98 arası 4200 cc turbo dizel düz vites bir araba.Ama nedense türkiyede gerçekten bu aracı bulmak zor.Bulunsada muhtemelen yüksek fiyatlar isteniyor.Eşimle internette gezinirken aşağıda...

2. bernardelli

Danışma

Selamlar herkeze... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-col-aslanini-satiyorum-33027592/detay yukarıda vermiş olduğum link deki aracın kendindemi bir sorun var yoksa fiyatındamı çıkaramadım.Araç hakkında bilgisi olan varmı diye birde size danışayım...
  3. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

sdfh

4. bernardelli

LC Sevmek için Bir Neden Daha

Sevgili forum kullanıcıları Lc sevenler için sanırım bir neden daha var artık. http://www.youtube.com/watch?v=DGI_pQCAE2w&feature=related
  5. bernardelli

Araç Arıyorum

Merhaba Saygı Değer Forum Kullanıcıları. Uzun zamandır Toyota lx 450 - Veya Vx 80 araç arıyorum.İstediğim şartlarda Tr de bulunması biraz zor ama yardımcı olursanız sevinirim gören duyan bilen veya rastlayan olursa; Vx 80 97 veya üstü Dizel Düz vites Veya benzin düz vites. Lx 450 Farketmez :)...

6. bernardelli

Araç arıyorum.

Merhabalar Saygıdeğer forum kullanıcıları. Uzun süredir yapmış olduğum araştırmalar beni sonunda Lc vx 80 - Lc Lx450 ye getirdi.Sizlerden küçük bir isteğim var.Eğer değerli zamanınızdan kısıtlı bir bölüm ayırıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.İstediğim araç LC VX 80 veya Lc LEXUS450 Her...

7. bernardelli

Hangi Jeep

Merhabalar Değerli Jeep Kullanıcıları, 2006 Yılı Aralık ayında almış olduğum mazda b 2500 4x4 aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.Allah nasip ederse sıfır bir jeep almayı istiyorum.Avcılık ve balıkçılıkla ilgileniyorum.Genelde karşılaşmış olduğum arazi tipleri dağ,çamur,kum.Bu durumda Jeep...
  8. bernardelli

Diferansiyel kilidi

Merhabalar Değerli forum kullanıcıları, Bende 2006 model 4x4 mazda b 2500 var.Bu araçta orriginal olarak diferansiyel kilidi mevcut değil.İnterneti taramama rağmen bir sonuca ulaşamadım.Sonradan bir kilit taktırmak mümkünmü ve ne gibi zorluklarla karşılaşırım.Yardımlarınız için şimdiden...
  9. bernardelli

Land Rover in yeni yüzü..

Güncel gazetelerde yayınlanan bir haberi sizlerle paylaşma gereksinimi duydum.Sanırım bu aracın hastası olanlar sabırsızlanacaktır. Yeni Defender geliyor Land Rover efsanevi arazi aracı Defender modelini 2013 yılında yenileyecek. 28 Ekim 2009 / 08:23 defenderaraziaraci Land Rover’ın üstün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri