Arama sonuçlarınız

1. s40euro

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Hani bir zamanlar Gor ve Gorul kampanyasi vardi tam ona uygun arazide yolda yada herhangibir yerde gorulmek sorun ise bunlar ile artik degil. EN402 standarti icin uretilmis reflektif malzemeden stickerlar. Asagida ki resimler su anda elimde hazir olanlar. Baska model versiyon istenirse...

2. s40euro

İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

1993 - 1996 Grand Cherokee ler icin 1 3/4 inch yukseltme seti. Takim icinde 4 adet GET 2 adet on amortisorler icin destek 2 adet arka amortisorler icin destek parcasi ile uzatilmis Link ler bulunmaktadir.350 TL Jeep Grand Cherokee ZJ ler icin on alt denge kolu 50 TL ikisi 4 adet tam takim...
  3. s40euro

Vergi Hesaplama

Arkadaslar herkes vergi konusunda birseyler soyluyor ve yaziyor.Hep kulaktan dolma bilgiler veriliyor. Birde gereksiz yere yeni konular aciliyor sirf vergi ile alakali. Bu da forum kirliligi yaratiyor sahsi fikrimce. Simdi gelelim cozume. Hep sorunun parcasi olacak degiliz ya ;D MTV...

4. s40euro

Bilmece bildirmece dil ustunde kaydirmaca

Iki resim arasinda ki 5 farki bulun bakalim
  5. s40euro

Sonunda

Tum evren aslinda bit toplu igne basi kadar di ve buyuk patlama gerceklesti ve evren genislemeye basladi........ Aradan milyonlarca yil gecti ve ben ZJ me kavustum Her sey bir gun Bahattin Abi (Bettino) ile yaptigimiz telefon konusmasi ile basladi. Dedik ki Ulen elin Amerikanyalisi yapiyor...

6. s40euro

ICOM F43 UHF

Bir bitirme projesi icin aldigim cihazi cocuklar mezun oldugu icin satiyorum. Hizli sarj cihazi ile beraberdir. PLL step 5 ve 6.25 kHz. Cikis gucu 1W 4W. kanal araligi 12.5 ve 25 kHz. 51 CTCSS 83x2 (Normal ve Inverse) DTCS tonu desteklemektedir. TOT, Busy Lock tanimlanabilir.Kanal basina guc...

7. s40euro

Amator olmak niye bu kadar zorlastiriliyor

Amerika 3 Sinif Technician 35 soru CW yok 30 Mhz iin ustu General 35 soru 2 metre 70 cm ve 10 - 160 metre arasi Extra 50 soru tum amator frekanslar Ingiltere 3 sinif Foundation 25 soru 45 dakika Hemen hemen tum bantlarda max. 10W Intermediate 45 soru 1:15. Her yerde 50 W Advanced yada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR