Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Azerbaycan Baküden niva parçaları temin edilebilirmi? 2 gün sonra Baküye bir seyahatim olacak özellikle krank ve devirli eksantirik bulabileceğim yerler konusunda yardımlarınızı beklerim. Saygılarımla.
Değerli Gezenbilir üyeleri Niva için tam takım Monreo adventure veya Koni (sertlik ayarlı) amortisör arıyorum. Bilgisi veya bir yerde görmüşlüğü olanların yardımlarını beklerim. Saygılarımla. A. Ziya AKALIN
Değerli arkadaşlarım, 195/80-15 veya 205/75-15 4 adet MT lastiğe ihtiyacım var. Lastikler iyi durumda çıkma veya kullanılmamış olabilir. Saygılarımla. A.Ziya Akalın
Değerli arkadaşlarım nivanın şaftlarındaki titreşim sorunlarını asgariye indirebilmek için yeni üretilen aks kafalı şaftlardan (ön ve arka) İstanbul da kimde veya nerede bulabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. A. Ziya Akalın