Arama sonuçlarınız

1. mahosss

1994 zj 5.2 offroad donanımlı

arkadaşlar yeni bir araç almak için aracımı satıyorum. 1994 model zj limited 225.00 km metalik gri benzin+lpg (ruhsata işli milano marka) tel: 0531 425 97 79 standart özelliklerini herkez biliyor zaten yazmıyorum. araç kesinlikle masrafsızdır.full bakımlıdır.ve en önemlisi araç akgün aydından...

2. mahosss

Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?

iyi forumlar.Aracıma arka stepne taşıyıcılı demir tampon + arka remork çeki demiri + ön demir tampon yapılıyor ve bitmek üzere.çeki demiri projeli ve ruhsata işlenecek.dolayısıyla araç muayeneye girecek.muayenede ön ve arka tampon için sorun çıkıyormu?
  3. mahosss

Coolant Sensor Bad Uyarısı

iyi günler aracım 1994 model zj coolant senor bad uyarısı vermeye başladı birkaç gündür.bu uyarı ne anlama geliyor.önemli birşeymi yoksa hemen yaptırılması gereken birşeymi?

4. mahosss

Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

iyi günler.dün düzceden 7 metre bir karavan aldım ve sorunsuz bir şekilde ankaraya kadar getirdim.rampa inerkende O/D tuşunu kullandım.karavanı araçtan ayırdık yerine koyduk bu ana kadar hiç sorun yoktu.bana yardımcı olan abimi evine bırakmaya giderken gazımız aldık otobana çıktık ve sorun...
  5. mahosss

1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım..

iyi akşamlar.arkadaşlar bugün sağ akis keçesindeki yağ kaçağından dolayı akgün aydına gittim ve arka kilitli derfaransiyelin bozuk olduğunu anladık.şuan kilit devre dışı olarak çalışıyor ve akgün amca sadece kutu almam gerektiğini söyledi kutu arızalıymış.bana yardımcı olabilirmisiniz. elinde...

6. mahosss

zj ye jant için yardım

yi günler bu jantlar zj lere uyarmı acaba.satan kişi ile görüştüm 2 bijonun arasındaki ölçü 7,5 cm diyor.deliklerin tam ortasından ölçmüş. http://www.sahibinden.com/amerikan_celik_cant-68WQQaXQQ13352926WQQpXQQdisplayitem

7. mahosss

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

evet arkadaşlar çok fazla uzatmadan bende bir zj aldım sonunda 1994 mod sedefli gri boya değişen yok, 185,00 kmde.2 inç yüksetlme kiti,PRESİDENT HARRY II CB TELSİZ- MS 145 ANTEN,SİLVERSTONE EXTREME 117 MT LASTİK,ayrıca 4 adet yol lastıği ,ön arka çeki demiri, milano marka lpg.çok yakında...
  8. mahosss

1994 5,2 zj yardım

merhabalar daha önceki bulduğum araç için konu açmıştım ama araç satılmıştı konuyu silemedim.tekrar yeni konu açmak zorunda kaldım bu seferde bu araç hoşuma gitti http://www.sahibinden.com/hatasiz-masrafsiz_94_model_arazi_canavari-87WQQaXQQ21891085WQQpXQQdisplayitem bu işte acemiyim başka...
  9. mahosss

1992 XJ Hakkında Yardım

merhabalar.daha önce karavan bölümünde yazıyordum.son zamanlar bir jeep almaya karar verdim ve bu araç hoşuma gitti hakkında pek bireşey bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.max 20,00 tl ye kadar off road donanımlı bir araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR