Arama sonuçlarınız

1. feeling

Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8)

Sevgili dostlar. İlk ingiliz aracımı aldım. Off-Road için bu güne kadar kullandığım araçlar: 1977 CJ-5 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46397.0 1980 CJ-8 1999 Cherokee 4.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73087.0;topicseen 1995 Wraengler 4.0 1997 Tahoe Sport 1997 Tahoe 1997...

2. feeling

Cherokee XJ parçaları (proje fazlası)

Hazırladığım 99 model XJ Cherokee’den çıkan orijinal parçaların komple veya tek tek satmaya karar verdim. İhtiyacı olan arkadaşlarımın bir işine yarasın düşüncesiyle tekliflerinizi bekliyorum. Malzeme Listesi Orijinal Tavan Kayak Taşıyıcıları 2 Adet (orijinal ayakları ile birlikte)...
  3. feeling

CJ-8... O Bir Fenomen

Ruhsat sahibinden satılıktır. Standartların çok üzerinde üst limitlerde hazırlanmış bir CJ-8 5 Adet Mudzilla Lastik 33x13,5x15 (Stepne henüz yere değmedi) 5 Adet Hafif Alaşım American Racing Off-Road Jantı SkyJacker 4 Inch Yükseltme Kiti + 4 Inch Kupa Yükseltme Detroit %100 Arka...

4. feeling

Balıkesir'den Off-Road Manzaraları

Gezenbilir dostlarına OnOff ekibi adına Balıkesir’den “OFF-ROAD MANZARALARI” sunmak istedim. Hemen belirteyim; bu fotoğrafları kendi arşivimden seçerek oluşturdum. Gezilerimize katılan arkadaşların da elindeki yayınlanmamış fotoğrafları bu başlık altına eklemelerini rica ediyorum. 2010...
  5. feeling

Standart Tahoe`lar ile karıştırmayın.

Sahibinden satılıktır. Orijinal Vortec Motor (V8-5700cc-250 HP) Henüz 76.000 milde. Zavoli Marka LPG (Ruhsata işli) Kazası değişeni yok Extraları 8 inch Orijinal Yükseltme Kiti USA Cooper Marka SST lastikler 325x65x18 USA Centerline Marka Performans Jantı USA Lund Marka Sineklik USA AVS...

6. feeling

CJ-5 için MANUEL HUB LOCK.(PORYA KİLİDİ)

CJ5 için orjinal manuel Hub Lock. Porya kilitleri sorunsuz ve faaldir. Arabamın alt yürüyen takımını tamamen CJ-8 yaptığım için uymadı. Fiyat 200 TL Fotoğraflarda görülen 15 gün kullanılmış yine CJ-5 debriyaj balatası ücretsiz verilecektir. O da aynı sebepten henüz 15 günlükken fazlaya...

7. feeling

OnOff Balıkesir - Gömeniç ve Karagedik Gezi Fotoğrafları (21 Mart 2010)

21 Mart 2010 Pazar günü her zamanki start noktamız Balıkesir Kipa Tesislerinde Saat 11:00 de buluştuk. Sağolsun , Sertan herkesten tam 1 saat önce gelerek bize masa ayarladı ve bekledi. :) :) Bir dahaki sefere de bu fedakarlığı bekliyoruz kendisinden. Bu geziyi diğerlerinden farklı kılan...
  8. feeling

OnOff Balıkesir Elmagediği Gezi fotografları

İki CJ, İki Suzuki ve bir L200 den oluşan 5 Araçlık Elmagediği gezimizden fotopraflar..
  9. feeling

Balıkesir Grubu'nun İlk Gez Etkinliği 07 Şubat 2010

Yıldırım hızıyla Sertan (yerbezi) ve ben hazırladık aşağıdaki rotayı. 7 Şubat pazar günü için aşağıdaki rota esas alınarak katılabilecek tüm arkadaşları bekliyoruz. Buluşma yeri : Balıkesir KİPA otoparkı Buluşma saati: 10:00 Hareket Saat: 10:30 Güzergah: Start: Balıkesir - Büyükbostancı...

10. feeling

Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..

Uzun süredir CJ-5 arıyordum. Neden CJ-5 ? dediklerinde hep aynı tebessümle “seviyorum ya kardeşim, karışmayın” demiştim herkese. Gerek askerlik yıllarından kalan bir nostalji, gerek klasik otomobillere olan ilgim etkendi tabi tercihe. Ayrıca kullanıcılarının CJ5’in arazi performansı ile...

11. feeling

Arıyorum: CJ5 için Orjinal Kalorifer

Arabamda yerli ve sorunsuz bir kalorifer var. (çorum) Aracı yenilediğimden, faal ve sorunsuz çıkma bir kalorifer arıyorum.
  12. feeling

Arıyorum: CJ5 için arka koltuk

CJ5 için arka koltuk arıyorum. Döşemesi veya durumu hiç önemli değil. Zaten yeni döşeme yaptıracağım. Mekanizması / iskeleti sağlam olsun yeterli. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR