Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Trabzon'da Güvenilir Mercedes Ustası

Merhabalar, Trabzon'daki yetkili servisten pek memnun kalmadığımızdan 2004 model ml 270 cdi aracımız için özel servis tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim

2. acaNn

unimog'un abisi axor :)

askeri araçlarda genelde bmc ve unimog görürdüm, axor görünce hoşuma gitti paylaşayım dedim :)
  3. acaNn

karayollarına karşı hak talebi

bugün her zamanki yolumdan eve doğru giderken karayollarının yaptığı yamanın (veya yamanın içindeki bozukluktan dolayı, aşırı yağmur yağdığından göremedim) üstünden geçtim ve aracımın iki tarafının da makasları kırıldı, arada öyle bir kot farkı var ki makasları geçtim az daha bariyerlere...

4. acaNn

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

aracımın arazisindeki sorunu halledince test amaçlı kayışdağına çıkalım dedik, yol aslında kısa olduğundan elimizden geldiğince uzatıp dolambaçlı yerlerden geçmeye çalıştık :) çıkış yolumuz kırmızı renkte
  5. acaNn

Feroza şanzıman oranını uzatmak mümkün mü?

Ferozalar güzel araçlar :),,fakat bildiğiniz gibi uzun yola uygun araçlar değiller.3 gün önce artvin/arhavi'den aracımı İstanbul'a getirdim.Yollar çok güzel olmasına rağmen özellikle motor sesi insanın canını sıkacak türden.Belki soracağım soru çok saçma olabilir teknik konularda maalesef çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri