Arama sonuçlarınız

1. hasan uyg

Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Tarih 22 kasım 2009 geçen hafta tadı damağımızda kalan gezimizi bu hafta daha farklı bir yol izleyerek yeniledik. kılıçlı köyü,bozhane ve karakiraz olarak'dı bu haftaki rotamız.. güzel bir gündü keyifliydi en güzeli yeni güzel dostlarımız hepsine teşekkür ediyorum... gerçi benim geri dönüşüm...

2. hasan uyg

Şile, Beykoz, Ömerli (14 veya 15 Kasım)

14 veya 15 kasım tarihlerinde şile beykoz ömerli taraflarında dolaşacak kimseler varsa bende katılmak isterim..........yeni üye olduğumdan kimseyi tanımıyorum....en azından gidecek olanlarla tanışmış olurum...
  3. hasan uyg

2.7 grand cherokee yüksetmek ????????

2.7 grand cherokee aracımı 2'' lik takozla yükseltmem asfaltta kulandığım'da ne gibi eksi yönleri olur????????? tekerlere takacağımız flanşın 2'' ten daha küçük olanları varmı?????? falanşın araca zararı olumu????? bilgi alabilirsem sevinirim?? teşekkürler

4. hasan uyg

Grand Cherokede Yapılabilecek Değişiklikler?

ben 4 ay önce 2.7 grand cheroke 2002 madel aldım.çok yoğun olmasa bile arazide dolaşmak istiyorum..bunun için yapabileceğim ufak tefek değişikliklerle ilgili bilgi alabilirsem sevinirim.????? 3-4 santim kadar yükseltme yaptırsam normal kullanımda ne gibi etkileri olur yada olurmu. ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR