Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarih 22 kasım 2009 geçen hafta tadı damağımızda kalan gezimizi bu hafta daha farklı bir yol izleyerek yeniledik. kılıçlı köyü,bozhane ve karakiraz olarak'dı bu haftaki rotamız.. güzel bir gündü keyifliydi en güzeli yeni güzel dostlarımız hepsine teşekkür ediyorum... gerçi benim geri dönüşüm...
2.7 grand cherokee aracımı 2'' lik takozla yükseltmem asfaltta kulandığım'da ne gibi eksi yönleri olur?????????
tekerlere takacağımız flanşın 2'' ten daha küçük olanları varmı?????? falanşın araca zararı olumu????? bilgi alabilirsem sevinirim??
teşekkürler
ben 4 ay önce 2.7 grand cheroke 2002 madel aldım.çok yoğun olmasa bile arazide dolaşmak istiyorum..bunun için yapabileceğim ufak tefek değişikliklerle ilgili bilgi alabilirsem sevinirim.????? 3-4 santim kadar yükseltme yaptırsam normal kullanımda ne gibi etkileri olur yada olurmu. ...