Arama sonuçlarınız

1. oktayyap40

Kırşehir Açıkcezaevi Yürüyüşümüz (16.04.2011)

16 Nisan cumartesi günü saat 08.00 de Azerbeycan parkı önünde buluşarak 08.15 gibi yürüyüşümüze başlladık. Parkurumuz Daha öncede gittiğimiz kılıçözü dere kenarıdır. Tabi önceki yürüyüşlerimiz sonbahar ve kış aylarındaydı. Şimdi ise ilkbahar börtünün böceğin uyandığı suların şırıldadığı en güzel...

2. oktayyap40

Bu Haftada Kırşehirden Caferağa Çiftliğine Yürüdük (02 Nisan 2011)

Bu hafta hava sağanak yağışlı idi o nedenle yağmur yağdığı zaman sığınabileceğimiz yerleri olan bir parkur olan Kırşehir- Caferağa güzergahını seçtik. Sabah saat 8:15 te yine cacabey caminin önünde buluştuk. Ve 8:45 gibi yürüyüşümüze başladık. yaklaşık 3,5 saat yürüdük ve 16 km yol aldık. Bu...
  3. oktayyap40

Eski Taş Yoldan Mucur Kırşehir Yürüyüşümüz (26 Mart 2011)

26 Mart cumartesi günü sabah saat 08.30da Mucur durağında buluşup dolmuşlarla saat 9.00 da hareket ettik doğru Mucura çarşı içine -9.30 gibi vardık. Bir kahvehanede birkaç bardak çay içtikten sonra saat 09.45 gibi Mucur ilçemizde kısa bir yürüyüşten sonra Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ün...

4. oktayyap40

Kırşehir Ökse Dağı Doğa Yürüyüşümüz (20 Mart 2011)

Aslında bu hafta Atatürk'ün Kırşehir'e gelirken kullanmış olduğu taş yolu kullanıp mucurdan kırşehire yürüyecektik. Ancak havanın sağanak yağışlı olacağı bilgisi bizi daha kısa bir güzergahta yürüyüşe zorladı. İşte fotolar..
  5. oktayyap40

Kırşehir Güzeller Doğa Yürüyüşümüz (13 Mart 2011)

Bunlarda bu hafta gerçekleştirdiğimiz Güzler Regülatörü yürüyüşümüzden fotoğraflar.

6. oktayyap40

Kırşehir Tepesidelik Tuzlası ve Kesikköprü Yürüyüşümüz (05.03.2011)

Sabah saat 08:30'da 24 Aralık Atatürk İ.Ö.O. undan yola çıktık. bu hafta aramıza 3 üniversiteli arkadaşımız da katılarak toplam 13 kişilik bir ekip olmuştuk. Tepesidelik köyü, Palandöken derken Tepesidelik Tuzlasına ulaştık saat 12:30 civarında.. Yemek molasıdan sonra burdan itibaren rotamızı...

7. oktayyap40

KIRDOST; Kırşehir Karakurt Kaplıcalarına Yürüyüş (13 Şubat 2011)

3 haftalık aradan sonra KIRDOST olarak 13 Şubat Pazar günü saat 09:00'da Akmer önünde buluşup, Karakurt Kaplıcalarına yürüdük.. Yaklaşık olarak 18-20 km yürüdük. Kalankaldı, Sevdiğin köylerinden sonra 12:30 - 13:00 saatler arası gibi Karakurt'a vardık. Buradaki köy kahvesinde yol boyu yağmur ve...
  8. oktayyap40

Kayseri Erciyes Tekir Yaylası Gezimiz (22 Ocak 2011)

Cumartesi günü hem kar görmek hemde erciyesin tepesinde sucuk ekmek yemek için kısa bir kayseri turu yaptık. Gazet güzel geçen günümüzü sizlerle paylaşmak istedim..
  9. oktayyap40

Kırşehir Kocagöbek (Karga Sekmez) Dağı Tırmanışı (02 Ocak 2011)

Bu yılın ilk yürüşünü de yaptık. Güzel bir hafta sonu geçirdik. Yürüyüyüş ve tırmanışımız toplam 7 saat sürdü. Yürüyüşümüzle ilgili bir kaç güzel kare fotoğrafı paylaşmak istedim.

10. oktayyap40

Yaşam Aküleri Harici Şarj Dinamosu ile Doldurulabilir mi?

Acaba yaşam aküleri arabanın kendi şarj dinamosundan hariç bir dinamoyla şaj edilebilirmi ? Kaç ampere kadar şarj dinamoları dolum yapabilir? Yani yaşam akülerimiz bitimine yakın sadece aracın mororunu çalıştırarak ne kadar sürede ve kaç ampere kadar dolum yapabilir? Bu veriler göze alındığında...

11. oktayyap40

Ocak ve Şohben ve Hatta Buzdolabı İçin LPG Tankı?

Ben bu foruma yeni dahil oldum ama neredeyse hemen hergün takip ediyorum. Ufaktan bende de bir moto karavan fikri oluşmaya başladı. Henüz motokaravana çevireceğim bir panelvanım da yok ama şimdiden kafamda tasarladığım bi takım projelerim oluşmaya başladı. Örneğin karavanda kullanılacak ocak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri