Arama sonuçlarınız

1. Z

Grand Cherokee Sunroof Problemi

Merhaba arkadaşlar.98 Model aracımın sunroof u açıp kapatma esnasında sanırım sıkışma nedeniyle mekanizmadaki plastik ayaklardan birini kırdı.Şu an yukarı aşagı hareket ediyor fakat ileri geri hareketi yapamıyor.Bu konuda yetkili servis harici parça temin edebileceğim çıkmacı,yan sanayii gibi...

2. Z

Kar lastiği

Merhaba arkadaşlar; Önümüzdeki hafatasonu ve muhtemelen sonraki hafta boyunca kartalkaya kayak pisti ve çevresinde araç kullanıyor olmam gerekecek.98 model grand cherokee 5.9 kullanıcısıyım.Aracın üzerinde şu an henuz 7-8.000 km deki cooper discoverer h/t lastikler var.Bir takımda artık...
  3. Z

'90 Model RRC Öneri

Herkese merhabalar; Aslında 8 senelik bir jeep kullanıcısı olmama rağmen eskiden bu yana sevdiğim ve değer verdiğim bir araç olan RRC ile ilgili enteresan bir gelişme yaşadım.Bir yakınıma ait olan ve ara sıra şakayla karışık bu arabayı bana vericeksin diye takıldığım 90 model 3.9 range rover in...

4. Z

Cooper Discoverer H/T

Linkini verdiğim discoverer h/t hakkındaki tecrübe,yorum ve fikirlerinizi alabilirmiyim acaba?Kar performansı özellikle merak ettiğim konu.Teşekkürler.. http://www.coopertire-tr.com/urun.php?id=8
  5. Z

5.9 İçin K&N Filtre

Merhabalar tüm off-road severlere.Kullanıyor olduğum ZJ 5.9 için k&n performans kiti uygulamayı düşünüyorum.Bu kiti daha evvel kullanan ve yorumu olan arkadaşlarımız varmı acaba?Aslında tam olarak istediğim bu kiti magnaflow yada borla marka egzos ile birlikte kullanmak.Servisimle konuştuğumda...

6. Z

5.9 İçin K&N Filtre

Merhabalar tüm off-road severlere.Kullanıyor olduğum ZJ 5.9 için k&n performans kiti uygulamayı düşünüyorum.Bu kiti daha evvel kullanan ve yorumu olan arkadaşlarımız varmı acaba?Aslında tam olarak istediğim bu kiti magnaflow yada borla marka egzos ile birlikte kullanmak.Servisimle konuştuğumda...

7. Z

ZJ 5.9 Lpg Problemi

Öncelikle sitedeki herkese merhaba demek istiyorum.Aracımla ilgili ilk ve son olmasını dilediğim 2 problemi sizlerle paylaşmak istedim.Umuyorum ki tecrübeleriniz ve bilgilerinizle bana yol gösterirsiniz.98 model 103.000 km de yaklaşık 10.000 km dir kullandığım zj 5.9 aracımda tartarini marka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri