Arama sonuçlarınız

1. coming_soon

Satılık 2009 Model TREK 4300 Bisiklet ve Aksesuarları

2009 Şubat ayında aldığım ve çok sevdiğim bisikletimi herşeyiyle birlikte satmak durumundayım. Öncelikle çok üzgünümbu yüzden. Satma sebebim, fotograf malzemelerine yatırım yapmam gerekiyor. Bisikletim temizdir, sadece aldığım gibi düşüp kolumu kırdığımdan sol fren parçası biraz yamuldu ama...

2. coming_soon

4x4'ünüzün Hikayesi...

Merhabalar ; Bir projemi sizinle paylaşmak istiyorum. Kendim de ,henüz sahibi olamasam da, bir 4x4, özellikle de Defender hayranıyım ve çoğu zaman bu araçların kullanıldığı aktivitelere dahil olmaya çalıştım ki bu konudaki hevesimi giderebileyim Bu tutkum benim baba mesleği dolayısıyla...
  3. coming_soon

Navigasyon icin Turkiye Haritasi

Guzel Haftasonlari ; Aracimiz icinde bulunan dahili navigasyon sistemimiz icin Turkiye haritasi ariyoruz. Aslinda halihazirda bir harita yuklu durumda ancak Bati Avrupa disinda goremiyoruz. Aracin markasi LR Discovery 3, acaba bu cihaza yukleyebilecegimiz Turkiye haritasini nereden temin...

4. coming_soon

LR 4 Mevsim Lastik Nereden Tavsiye Edersiniz?

Günaydın Arkadaşlar ; 255/60 R 18 Discovery 3 lastikleri Borusan dışında İstanbul'da nereden bulabiliriz kazıklanmadan, üzerindeki lastikler Wrangler model, daha iyi bir öneriniz de varsa bilmek isterim bu lastikler dışında. Teşekkür Ederim. İyi Günler...
  5. coming_soon

İzmir'de LR Yetkili Servisi?

Merhabalar , İzmir'deki arkadaşların bildiği güvenilir bir Land Rover Servisi var mı acaba, İstanbul'dayız ve İzmir'den bir Discovery 3 almak üzereyiz. Cevap verirseniz sevinirim... Bu arada kendim bir Defender'ciyim yanlış anlaşılmasın, ömrüm Defender da Defender diye para biriktirmekle...

6. coming_soon

Tübitak'ın ürettiği Lpg'li Dizel Motor Haberi...

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Merkezi (OTAM) ve Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (TÜMOSAN) iş birliğiyle, Türkiye'de ilk kez TÜBİTAK destekli çevre dostu yeşil LPG'li dizel motor üretildi. İTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, AR-GE...

7. coming_soon

Defender'a Hidrolik Direksiyon Takmak İçin Yardım

Arkadaşlarım merhaba, Uzun yıllardan beridir bir Defender'im olsun ister dururum. Bir şekilde içimde bastırdığım bu istekler Gezenbilir'le birlikte tekrar bu defa bastırılmaz bir şekilde tekrar "kaşındırmaya" başladı beni ve bir Defender almaya karar verdim. Ancak tabi her zaman olduğu gibi...
  8. coming_soon

2010 Yılı Araç Vergileri

Herkese merhaba ; 2010 yılında ödenecek araç vergilerini aşağıdaki moral bozucu linkten öğrenebilirsiniz :) 2500cc bir Defender'a binmeyi istemek bu kadar pahalı olmamalıydı! http://www.milliyet.com.tr/hangi-oto-ne-kadar-vergi-veriyor/ekonomi/sondakika/26.01.2010/1191018/default.htm
  9. coming_soon

Kurtarma Kazası (İspanya)

Merhabalar ; Aslında uzun uzun bu videoyu paylaşmanın doğru olup olmadığını düşündüm. Ama dağ kazaları videolarından bir örneği burada gördüğümden paylaşmaya karar verdim. Zaten çok olumsuz bir durum varsa moderatör arkadaşlar konuyu kaldırır sanıyorum. Düşen kişilerin akibetleri : Bir...

10. coming_soon

Bisikletle İstanbul - Yunanistan Rüyası Gerçek Olabilir mi?

Arkadaslar merhaba; Gezenbilir ruhu forumla tanistigim 1,5-2 ay icinde her hucreme isledi :) Bu kapsamda Bisiklet kategorisi icinde inceledigim konulardan fazlasiyla gaza gelip bir Istanbul-Yunanistan bisiklet turu projesini sekillendirmeye basladim (kafamda tabi simdilik!) Fakat daha once...

11. coming_soon

Satılık Dağ Malzemeleri

Arkadaşlar merhaba ; Çok temiz durumdaki; Hannah Approach 5 mevsim çadırımı 150 TL Az bulunan mat siyah Edelrid kaskımı 90 TL En fazla 3-5 kere kullandığım Medium Singing Rock Reggea emniyet kemerimi 80 TL'ye satıyorum. İgilenen arkadaşlar umuthacioglu@gmail.com adresime mail atabilirler.
  12. coming_soon

İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor?

Merhabalar, Az önce gelen bir maille İspark'ın bir kara liste oluşturduğunu öğrendim. En azından 4-5 araç plakası girdim ve hemen hepsine İSPARK'ın keyfine göre ceza uyguladığını gördüm. Daha önce forumda buna ilişkin bir konu açıldı mı araştıramadan sinir küpüne dönmüş bir şekilde sizleri de...

13. coming_soon

SATILIK VOLKWAGEN PASSAT

Merhaba arkadaşlar , İsmim Umut Hacıoğlu, her ne kadar sitenin arazi araçları bölümünü bir ders edasıyla her gün okuyor olsam da bir 4x4'üm olmadığı için şu an sadece izleyici olarak katılabiliyorum. Ama en yakın zamanda sizlerle gezilerde tanışmaya hevesliyim. O zamana kadar bineklerle idare...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR