Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık Disco MPI

Malum sitede bulunan 1997 Disco MPI GezenBilir üyelerine çok özel indirim yapılacaktır. Aracımız komple sıfır motor yapılmış olup keyfe keder aksesuar masrafı vardır. Malum sitedeki ilan numarası: 48673719 Niyetlenene şimdiden hayırlı olsun...

2. S

fotoğrafçılığa meraklı

arkadaşlar, restaurant fotoğrafçılığı yapıyoruz. bizimle birlikte eğlenerek para kazanmak isteyen kendini bu konuda geliştirmiş veya geliştirmek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.işyerlerimiz istanbul anadolu yakasında olup gece servisimiz vardır. fotoğraf çekimcisi (piyasanın tabiri ile ...
  3. S

1997 disco I satılık

Aracımız 1997 model discovery I Mpi modeli lacivert renkli ,15000 km önce motoru sıfırlandı.5 kapı 7 koltuk(1i lpg tankı sebebi ile açılmıyor.) benzin+lpg yakıtlı 136bg güzel binilebilecek tarzda fakat biraz keyfi masraflı.(Ön sağ koltuk altı gerdirme kopmuş,sağ arka teker üstünde kaportada...

4. S

BAYRAM KAÇAMAĞI

Herkese Selamlar, Hatırlayanlar için geçen hafta aaracım ile ilk orman gezisine çıkmıştım.Bu hafta Bursa gemlik,Umurbey,Fevziye köyü ve Karagölle noktalanan güzel günlük turun içinde uldum kendimi.Gezi olağan dışı gelişti ve olağanüstü geçti. Farklı bir deneyim daha yaşamış oldum.Karagölde...
  5. S

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

SELAM Herkese, Yeni aldığım 97 disco mpi aracım ile bir heyecanlı birde o kadar zevkli geçeceğine inandığım ilk orman turuna çıktım.Buradan sizlerin yazdıklarını okurken kalbim çarpıntı yapıyordu.Gerçekten belkide yaşadığım sizin gözünüzde hiçbir şey olmasada güzel bir gezi ve tecrübe oldu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR