Arama sonuçlarınız

1. B

Gc Wj 17 Jant Ve Cont Kış Lastiği

Merhabalar 16 inçleri kullandığım için bu takımı satıyorum ihtiyacı olan varsa, Grand cherokee 17 jant ve lastik - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 395481072

2. B

Wj Şanzıman Içindeki Yağ Pompası

Merhabalar, aracım 2002 WJ 2.7 crd. Aldığımdan beri, düşük devirde veya gaz kestiğimde alttan bir saniyelik ses geliyor. Araştırmam sonucunda yabancı bir siteden bu sesin şanzımanın içerisindeki yağ pompasından kaynaklandığını buldum. Yüksek basınç ile çalıştığından kaynaklanıyormuş. 05013017AB...
  3. B

Wj Merkezi Kilit Beyni

Merhabalar, aracımın sağ ayna değişirken sağ kapı sökülde ve kültablası ışığı yapıldı ancak sonrasında merkezi kilit kumandası çalışmaz oldu, 2002 model WJ kasa, merkezi kilit beyni sağ kapının içinde midir? Daha önce de kendiğilinden arıza yapmıştı, akü kutup başlarını sök tak yaptık çalışmıştı...

4. B

Grand Cherokee 2.7 Problemler

Merhaba arkadaşlar, 2002 model gc wj kasa aldım. Enjeksiyonların sıkıntılı olduğunun tespiti üzerine tamir olup yeniden takıldılar ancak arabada farklı bir ses oluştu, gaza bastıkça vızıltı gelmeye başladı. Bununla beraber hafif gazda 1-2 saniye süren bir titreşimli gıcırtı var. Ustaya...
  5. B

Wj 2,7 Aldım, Yapılacaklar Konusunda Tavsiyeleriniz Ricasıdır

Merhabalar aslen çok eski üyenizim fakat 4*4 bir araç yeni alabildim. Aldığım araç WJ kasa 2,7 2002 model. Tabirinizle hard off road yapmayacağım, aracım tek, hem günlük kullanım hem de hafif off-road gezileri düşünüyorum. Öncelikle sağlıklı bir kullanım açısından değiştirmem gereken acil...

6. B

0 km defender?

Merhabalar, land roverın ingiliz web sitesinde defenderın station wagonu var ve fiyatı 22.000 Euro deniyor. Acaba daha önce türkiye distribütörüne konuyu soran var mıdır forumda? getirebiliyorlar mı? getirirlerse kaç TL? http://www.landrover.com/gb/en/lr/defender/explore/station-wagon/ Daha...

7. B

2009 toyota hilux

Merhabalar, foruma yeni katıldım, bir hafta önce toyota hilux aldım, 4*2 comfort model bir kaç sorum olacak; 1. Aldığım ilk gün yan dikiz aynalarını ayarlayacak düğme bulamadım, meğer manuelmiş :) sonradan takılabiliyor mu acaba? sağ ayna için biraz zor oluyor da 2. ABS sistemi de yokmuş bunun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri