Arama sonuçlarınız

1. dincer59

2012-2017 D’max Lastik Seçimi.

Merhaba arkadaşlar; 2012 MK4 D’max için, araç get ve makas küpesi ile 2-3 santim yükseltildiğinde davlunbazlsra sığabilecek maksimum lastik ölçüsü ile ilgili daha önce tecrübe eden arkadaşlardan bilgi alabilir miyim? orjinal lastik ölçüsü 255/65/17 olmalı, dediğim hafif yükseltmeyle 265/65/17...

2. dincer59

Tüv De Araç Yükseltme Yüzünden Kalan Araçlar

merhabalar arkadaşlar Facebookta bir paylaşımda Tüvtürk te araç yükseltmenin artık ağır kusur sayıldığı, muayeneden bırakıldığıyla ilgili bir paylaşım gördüm. Takozla, kitle veya SOA ( Spring over Axle) yöntemiyle yükseltilen araçlar için bu durum geçerli midir? Başına gelen oldu mu...
  3. dincer59

250 cc altı motorlarda ötv %8 e düştü hayırlı olsun.

Evet arkadaslar benim gibi bu yaz motor almayı planlayan arkadaslara müjde. Bakanlar kurulu kararıyla silindir hacmi 250 cc ve altında olan motorlarda ötv %22 den, %8 e düşürüldü. Markalarda internet sitelerinde yeni fiyatları duyurmaya başlamışlar bazı örnekler: honda cbf150: 3765 tl. yamaha...

4. dincer59

Maxi Scooter için kask ve koruma ekipmanı

Arkadaslar merhaba artık bir maxi scooter alma niyetindeyim. Tecrübeli arkadaslardan hangi motor sorusundan ziyade ne çeşit bir kask ve koruma ekipmanı kullanmalıyım sorusuna cevaplar almayı istemekteyim. Malum bu motorların son hızları 130 - 140 km civarında. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. dincer59

İlk Motor Olarak Hangi Enduro.?

Arkadaşlar merhaba, Yaş 31 olduktan sonra birazda elimize para geçmeye başlayınca artık beni bi motor merakıdır aldı. Şimdi sizlerle nasıl bi motor düşündüğümü ve nerelerde kullanmayı düşündüğümü aktaracağım ve deneyimli arkadaslardan hangi tip ve modelde motor alabileceğim konusunda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri